Bekeményít a tél: figyelmeztet a közútkezelő

Pénzcentrum
-
 21.01.24 14:58Gazdaság

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A

21 kapcsolódó hír

Magyar Közút: Ismét téliesebb útviszonyokra kell számítani

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az Mti-vel.

Hajnali havazás

Köpönyeg
-
 21.01.24 10:00Időjárás

Hétfőn hajnalban a Duna-Tisza-közén többfelé várható erős havazás (Bács-Kiskun megye déli tájain hófúvással), a Tiszántúlon

Minden autóst érintő figyelmeztetést adott ki a közútkezelő!

Napi.hu
-
 21.01.24 11:56Belföld

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel.

A héten ismét téliesre fordul az időjárás

Behír
-
 21.01.25 06:17Belföld

A héten ismét téliesre fordul az időjárás: mínuszokra kell készülni, néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többször várható havazás is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Közútkezelő: ismét téliesebb útviszonyokra kell számítani

Beol
-
 21.01.24 14:04Belföld

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Közútkezelő: ismét téliesebb útviszonyokra kell számítani

Vásárhely24
-
 21.01.24 11:43Belföld

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Hófúvást okozott a szélvihar

Időkép
-
 21.01.25 02:54Időjárás

60-70 km/órás szél fújta a havat a Dél-Dunántúlon, de a főváros sem maradt ki az eseményekből.

Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Borsodra a várható havazás miatt

Borsod24
-
 21.01.24 14:54Időjárás

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.. Már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, amelyek folyamatosak –…

Napsütés, hóesés, viharos szél – mutatjuk, mire számíts a jövő héten

Heol
-
 21.01.24 11:26Belföld

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint változatos időjárás várható a jövő héten.

Vasárnaptól visszatér a tél, így dolgoznak a magyar közút szakemberei

Baon
-
 21.01.24 10:45Belföld

Az előrejelzései alapján vasárnap délutántól a Dunántúlon elsősorban Baranyában, valamint Bács-Kiskun megye déli részein havazhat az éjszakai órákig.

Visszatérhet az igazi tél – Már készülnek a Magyar Közút szakemberei (videó)

Veol
-
 21.01.24 09:42Megyei

Havazással, erős széllel visszatér a téli időjárás vasárnap késő délutántól az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint, közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztálya vasárnap reggel.

Visszatérhet az igazi tél – Már készülnek a Magyar Közút szakemberei

hírbalaton
-
 21.01.24 08:58Belföld

Havazással, erős széllel visszatér a téli időjárás vasárnap késő délutántól az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint, közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztálya vasárnap reggel. Minden megyében intenzívebb havazás kezdődhet, és óránként 40-60 kilométeres szélre, illetve hófúvásokra lehet számítani – írja…

A héten visszatér a tél – mínuszokra és havazásra kell készülni

Ridikül
-
 21.01.25 08:01Egészség

A jövő héten ismét téliesre fordul az időjárás: ismét mínuszokra kell készülni, néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többször várható havazás is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Akár 10 cm hó is hullhat reggelig

Origo
-
 21.01.25 04:13Időjárás

Hajnalban a Duna-Tisza közén várható intenzív havazás.

Hóvihar az Alföldön és északon! (Videó)

MetKép
-
 21.01.25 03:33Utazás

Hóvihar az Alföldön és északon! (Videó) Ahogy azt már korábban is írtuk, a hétfő hajnal komoly havazást tartogatott. Jelenleg is az ország nagyjából felén havazik és főként északon, a Duna-Tisza közén és a Tisza mentén szakad a hó Már órák óta, emellett viharos erejű szél fúj. Egy rövid autózás és egy kis terepszemle alapján azt ... Read more

A jövő héten ismét téliesre fordul az időjárás

Promenad
-
 21.01.24 18:57Színes

A jövő héten ismét téliesre fordul az időjárás: ismét mínuszokra kell készülni, néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többször várható havazás is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Visszatérnek a mínuszok és havazás is jöhet január utolsó hetén

fmc
-
 21.01.24 18:31Megyei

Január utolsó hetén ismét téliesre fordul az időjárás: ismét mínuszokra kell készülni, néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többször várható havazás is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Ismét berúgja a tél az ajtót, lesz minden: havazás, hófúvás és hideg

Indirekt
-
 21.01.24 13:00Színes

Vasárnap késő délutántól az ország nagy részén, főleg a Dunántúl déli és középső tájain, valamint a Dél-Alföldön viharos, 40-60 km/órás széllökésekre is számíthatnak a közlekedők. Hétfőn már a Dunától keletre minden megyében intenzív havazás kezdődik, amely reggel dugót okozhat az utakon. Tekintettel arra, hogy a következő napokban az…

Közútkezelő: ismét téliesebb útviszonyokra kell számítani Békés megyében is

Körös Hírcentrum
-
 21.01.24 12:00Megyei

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás. Ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel. A Magyar Közút 94 mérnöksége november 10-e óta 12 órás műszakokban, 0-24 órás…

Animációs videón mutatjuk, hogyan dolgozik a Közút télen – vasárnap visszatér a hideg időjárás hazánkba

Kisalföld
-
 21.01.24 10:19Megyei

Ismét téliesebb útviszonyokra kell számítani – jelezte a Közútkezelő.

Visszatér a tél – Így készülnek a Magyar Közút szakemberei (videó)

automotor.hu
-
 21.01.24 14:29Autó-motor

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján vasárnap délutántól a Dunántúlon elsősorban Baranyában, valamint Bács-Kiskun megye déli részein friss, tapadó hó hullhat az éjszakai órákig.