Putyin megnyugtatott mindenkit, nem az övé az 1,3 milliárd dolláros Fekete-tengeri palota

444.hu
-
 21.01.25 14:13Külföld

Az orosz elnök az ingatlanról szóló oknyomozó videót se látta, mert nincs ideje ilyesmire.

16 kapcsolódó hír

Putyin cáfolja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

168.hu
-
 21.01.25 14:05Külföld

„Semmi, amire a filmben rámutattak, nem a tulajdonom, és nem volt sem az én tulajdonom, sem a rokonaim tulajdona. Soha” - mondta Putyin.

A német kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését a Navalnij mellett tüntetők ellen

888.hu
-
 21.01.25 16:00Külföld

A német szövetségi kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését az Alekszej Navalnij letartóztatott ellenzéki politikus támogatására szervezett szombati tüntetések résztvevőivel szemben – közölték hétfőn Berlinben.

A német kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését a tüntetők ellen

ATV
-
 21.01.25 15:38Külföld

A német szövetségi kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését az Alekszej Navalnij letartóztatott ellenzéki politikus támogatására szervezett szombati tüntetések résztvevőivel szemben - közölték hétfőn Berlinben.

Navalnij-ügy: a lengyelek már Oroszország elleni szankciókat sürgetnek

Portfolio
-
 21.01.25 06:52Külföld

A lengyel államfő szerint az Európai Uniónak erősebb - akár a Gazprom orosz gázipari óriáscég európai tevékenységére is kiterjedő - szankciókat kellene bevezetnie Oroszországgal szemben az Alekszej Navalnij ellenzéki politikussal szembeni bánásmód miatt.

Tízezrek tüntettek Navalnij mellett

Blikk
-
 21.01.24 21:54Külföld

﷯Alekszej Navalnij (44), a letartóztatott ellenzéki politikus támogatására tartott tüntetések miatt ﷯már több mint háromezer embert állítottak elő az orosz hatóságok. Köztük volt az ismert aktivista felesége, Julija Navalnaja (44) is.

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Propeller
-
 21.01.25 14:21Külföld

Tagadta Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn Moszkvában, hogy az övé lenne az a titkos palota a Fekete-tenger partján, amelyet Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus állítása szerint ő birtokol. A Navalnij alapította Korrupcióellenes Küzdelem Alapítvány (FBK) január 19-én közzétett egy kétórás dokumentumfilmet, amelyben azt állította, hogy Puty

A szejm Navalnij szabadon bocsátására szólította fel Moszkvát

Biztonságpiac
-
 21.01.25 07:39Külföld

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus szabadon bocsátására szólította fel az Orosz Föderáció hatóságait a lengyel parlamenti alsóház, a szejm. A dokumentum mellett a kormánytábor és az ellenzéki tömörülések összes jelenlévő képviselője szavazott, kivéve az oroszbarát politikusnak tartott Janusz Korwin-Mikkét, a KORWiN elnevezésű…

Nyugatról súgtak Navalnijéknak? A számok terén is megy a csatározás

Infostart
-
 21.01.25 10:07Külföld

Legalább 250 ezren mentek ki tüntetni mellette – ezt állítja Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető stábja. A hét végén több orosz városban tartottak demonstrációkat a bebörtönzött korrupcióellenes aktivista hívei. Moszkva szerint viszont a külföld szítja a hangulatot.

A Navalnij-ügy: szankciókról is szó lehet

Magyar Szó
-
 21.01.25 21:14Külföld

Legkevesebb három ezer embert tartóztatott le az orosz rendőrség a hétvégi tüntetések alatt, amit Alekszej Navalnij ellenzéki politikus letartóztatása váltott ki. Az Európai Unió külügyminiszterei Navalnij szabadon engedését kérték a brüsszeli találkozójuk alkalmával.

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Pesti Hírlap
-
 21.01.25 14:06Külföld

Semmi, amire a filmben rámutattak, nem a tulajdonom, és nem volt sem az én tulajdonom, sem a rokonaim tulajdona. Soha” – mondta Putyin. Tagadta Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn Moszkvában, hogy az övé lenne az a titkos palota a Fekete-tenger partján, amelyet Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus állítása szerint ő birtokol. A Navalnij…

A lengyel elnök az oroszok gázipari óriását is szankcionálná Navalnij ügye miatt

Magyar Hang
-
 21.01.25 10:22Külföld

Andrzej Duda örömmel venné, ha az Egyesült Államok fokozná lengyelországi katonai jelenlétét.

A Navalnij-ügy: szankciókról is szó lehet

Euronews
-
 21.01.25 19:01Külföld

Oroszország a téma az európai uniós országok külügyminisztereinek egynapos brüsszeli találkozóján.

Putyin tagadja, hogy az övé lenne a fekete-tenger-parti palota

Telex
-
 21.01.25 13:52Külföld

Alekszej Navalnij leleplező filmjét már több mint 86 milliószor látták a YouTube-on.

Putyin tagadja, hogy övé lenne a titkos palota a Fekete-tenger partján

Mandiner
-
 21.01.25 13:41Külföld

A Navalnij alapította Korrupcióellenes Küzdelem Alapítvány egy dokumentumfilmben állította, hogy az orosz elnöké a 400 milliárd forintot érő titkos uradalom.

Putyin állítja, nem az övé a Fekete-tenger partján álló luxuspalota

Népszava
-
 21.01.25 14:04Külföld

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus egy angol feliratos anyagban próbálta meg leleplezni az orosz elnököt. A videó a várakozásoknak megfelelően roppant népszerű is lett, hétfő kora délutánig több mint 86 millióan nézték meg a YouTube-on.

Putyin-Palota – Kinek a veszte közeleg?

Veszprém Kukac
-
 21.01.24 15:45Külföld

Moszkvában már gyakorlatilag az Alekszej Anatoljevics Navalnij által alapított korrupcióellenes alapítvány teljes vezetését őrizetbe vették. A letartóztatottak között van Navalnij felesége, Julija Navalnaja is. A hatóságok valószínűleg a távközlést is zavarják, hogy megakadályozzák a kapcsolattartást: több telefontársaság szolgáltatása akadozik Mos