Megszólalt a Semmelweis rektora: ezek a veszélyei az oltásnak

Pénzcentrum
-
 21.01.24 17:58Gazdaság

Az oltás nagyon modern technológián alapszik, jelentős szövődményeket ugyanakkor "extrém ritkán találunk", és azok is gyógyíthatóak - jelentette ki Merkely Béla. A kormány internetes tájékoztató videosorozatot indított

4 kapcsolódó hír

Dr. Merkely Béla a vakcina fontosságáról beszélt: az oltás az egyetlen megoldás

Life
-
 21.01.24 16:29Egészség

A vakcináról szóló videót, amelyben Merkely Béla professzor beszél, a Magyarország Kormánya Facebook-oldalára töltötték fel.

Merkely: Sokkal veszélyesebb a vírus, mint a vakcina esetleges mellékhatása

Vásárhely24
-
 21.01.25 15:15Belföld

A Semmelweis Egyetem rektora elmondta: jelentős szövődményeket csak extrém ritka esetben találnak, azok is gyógyíthatók. Ezzel szemben a koronavírus-fertőzésnek azonban súlyos következményei lehetnek.

Merkely Béla: “a koronavírus sokkal súlyosabb, mint bármely vakcina oltási reakciója”

BudaPestkörnyéke
-
 21.01.24 12:27[N/A]

Internetes videósorozatot indított a kormány az oltási tudnivalókkal kapcsolatban. A rövid tájékoztató videókban Dr. Merkely Bélát kérték fel, hogy mesélje el a tapasztalatait a koronavírus-oltással összefüggésben. Videósorozat indult Amint arról korábban beszámoltunk a BudaPestkörnyékén, a kormány videósorozatot indított, amelyben a…

Internetes tájékoztató videósorozat az oltásról

PharmaOnline
-
 21.01.24 08:44Egészség

A kormány internetes tájékoztató videósorozatot indít az oltással kapcsolatban, tájékoztatta a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-t.