Már több tucatnyi orosz ellenzéki tüntetőt tartóztattak le

444.hu
-
 21.01.23 11:16Külföld

Navalnij fogva tartása ellen tüntetnek szombaton országszerte.

8 kapcsolódó hír

Navalnij felhívására tízezrek tüntettek Putyin ellen, kétezer embert előállítottak

SzMo
-
 21.01.23 21:03Külföld

Szombaton több orosz városban számos tüntetőt, köztük Navalnij feleségét is előállították a helyi hatóságok. A tüntetők Moszkvában és Szentpéterváron áttörték a kordont, a rendőrök erőszakot alkalmaztak velük szemben.

Navalnij melletti tüntetések pattantak ki Oroszországban, több embert őrizetbe vettek

Propeller
-
 21.01.23 20:19Baleset-bűnügy

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton a hatósági tilalom ellenére megszervezett tüntetéseken. Fotó: KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint szombat estig 2131 embert –…

Oroszország-szerte tüntetnek Navalnij kiszabadításáért, feleségét is letartóztatták

Az extrém hideg és a rendőrség fenyegetése ellenére több orosz városban is tüntetések kezdődtek Alekszej Navalnij mellett. A Kreml kritikusát a múlt vasárnap tartóztatták le, amint visszatért Oroszországba. Navalnij feleségét és az ügyvédjét is letartóztatták Moszkvában.

Rendőrök zavarják szét a Putyin ellen tüntetőket, Navalnij feleségét is elvitte a karhatalom

HVG
-
 21.01.23 13:59Külföld

Oroszország sok városában tüntettek szombat délután a Németországból való visszatérése után múlt vasárnap azonnal őrizetbe vett ellenzéki, Alekszej Navalnij mellett, s a rendőröknek nem sikerült megakadályozniuk, hogy Moszkva belvárosában is összegyűljenek az ellenzékiek. Pedig azt egyenruhások sorra viszik el a demonstrálókat,…

-50 fokos hidegben tüntettek Navalnij mellett

Euronews
-
 21.01.23 18:16Külföld

A tüntetéseken több tízezren vettek részt Oroszország legnagyobb, még Európában fekvő nagyvárosaitól a kelet-szibériai Jakutszkig. Moszkvában a rendőrök összecsaptak a tüntetőkkel.

-52 fokban is tüntettek Navalnij mellett Oroszországban

Noizz
-
 21.01.24 12:30Külföld

Oroszország-szerte tüntettek az ellenzéki Alekszej Navalnij mellet, akit január 17-én tartóztatták le, amikor visszatért Moszkvába. A legelszántabb tüntetők minden bizonnyal a kelet-szibériai Jakutszkban vannak, ahol a -50 fokos hideg ellenére is utcára mentek.

Már több ezer, Navalnij mellett tüntetőt állítottak elő Oroszországban

Debreceni Nap
-
 21.01.23 22:19Külföld

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe azokon a tüntetéseken, amelyeket Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására tartottak szombaton a hatósági tilalom ellenére. A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint szombat éjfélig 3134 embert – ezen belül Moszkvában 1201-et,…

Tízezrek tüntetnek Oroszországszerte

Klubrádió
-
 21.01.23 17:46Vélemény

Már több mint ezer embert tartóztattak le az Oroszország számos városában megrendezett, Alekszej Navalnij melletti tüntetéseken.