Kapcsolódó megyék

Így változik a vasúti menetrend a következő hetekben: erre mindenképpen figyelj!

Pénzcentrum
-
 21.01.22 13:01Belföld

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.  A

6 kapcsolódó hír

Változik a vasúti közlekedés

Napi.hu
-
 21.01.22 08:59Belföld

Több szakaszon végez a MÁV felújítást és karbantartási munkálatokat, aki utazna, tájékozódjon, a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Vágányzári információ

CeglédInfó
-
 21.01.21 16:15Belföld

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2021. február 13-tól 2021. február 14-ig Pilis - Albertirsa állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 140 [Budapest -] Cegléd - Szeged vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Fontos menetrend változások jönnek: mutatjuk, mely útvonalakat, járatokat érintik

HelloVidék
-
 21.01.22 13:05Utazás

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat - írja közleményében a MÁVINFORM.

Pályafelújítások és menetrendi módosítások lesznek több megyei vasútvonalon

Kisalföld
-
 21.01.22 09:34Megyei

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Változik a vasúti menetrend

Győr Plusz
-
 21.01.22 09:02Megyei

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon január 31-ig a Győrből a Déli pályaudvarra induló S10-es vonatok, továbbá a…

Pályafelújítások és menetrendi módosítások a Fejér megyei vasúti közlekedésben

Feol
-
 21.01.22 09:00Megyei

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.