6 kapcsolódó hír

Navalnij: “Nem készülök semmiféle öngyilkosságra”

Liner
-
 21.01.23 19:38Külföld

A jelenleg letartóztatásban lévő orosz ellenzéki politikus pénteken egy videóüzenetben megerősítette, egyáltalán nem tervez a börtönben öngyilkossági kísérletet végrehajtani.

Több külföldi városban tüntettek Navalnij orosz ellenzéki politikus mellett

ATV
-
 21.01.23 18:07Külföld

Prágában, Varsóban és Tallinnban is tüntettek Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus letartóztatása ellen - számoltak be különféle hírforrások szombaton.

Navalnij a börtönből üzent: egészséges vagyok, nem akarok öngyilkos lenni

Blikk
-
 21.01.23 11:01Külföld

Az orosz ellenzéki politikus elővigyázatosságból közölte: egészséges, és nem tervez öngyilkosságot elkövetni moszkvai börtönében.

Navalnij kiüzent a börtönből, hogy nem lesz öngyilkos

Pesti Hírlap
-
 21.01.22 20:16Külföld

Biztos, ami biztos. A Kreml kritikusa, Alekszej Navalnij Moszkva egyik leghírhedtebb börtönéből, a  Matrózkaya Tisinából üzent az embereknek. Az ellenzéki politikus köszönetet mondott támogatóinak és biztosította őket arról, hogy nem áll szándékában öngyilkosságot elkövetni – közölte a The Moscow Times. “Biztos ami biztos: Nem tervezem sem…

Navalnij üzent a börtönből: nem tervez öngyilkosságot

Hírklikk
-
 21.01.22 21:10Külföld

A Kreml kritikusa, Alekszej Navalnij Moszkva egyik leghírhedtebb börtönéből, a Matrózkaya Tisinából üzent az embereknek.

Az orosz hatóságok fenyegetésére a közösségi oldalak elkezdték törölni a Navalnij melletti tüntetésekről szóló posztoka…

Mérce
-
 21.01.22 18:40Vélemény

Navalnij mindeközben a börtönböl üzeni: nem kíván öngyilkosságot elkövetni mostanában.