Felsőházi rájátszást ért a döntetlen a Fradi ellen

Hiros
-
 21.01.22 22:06Foci

Döntetlen is elég volt a kecskeméti felsőházi álmok eléréséhez, és ez össze is jött a Ferencváros ellen pénteken este az Aramis Se sportcsarnokában. Habár korán gólt szereztek a fővárosiak, nem roppant meg az Sg Kecskemét Futsal együttese, és végül pontot raboltak, ami egyben azt is jelenti, hogy már biztosan a felsőházban folytathatják…

12 kapcsolódó hír

Felsőházat ért a Scoregoal döntetlenje

Baon
-
 21.01.23 12:41Sport

Döntetlen is elég volt a kecskeméti felsőházi álmok eléréséhez, és ez össze is jött a Ferencváros ellen pénteken este az Aramis SE sportcsarnokában.

Kesport TV: A Pick Szeged U22 – KTE-Piroska Szörp férfi kézilabda mérkőzés összefoglalója

Kesport
-
 21.01.23 12:45Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Kesport TV: A Pick Szeged U22 – KTE-Piroska Szörp férfi kézilabda mérkőzés összefoglalója bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Elvenné a Pénzügyőr veretlenségét a Kecskeméti RC

Kesport
-
 21.01.23 06:44Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Elvenné a Pénzügyőr veretlenségét a Kecskeméti RC bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Élő közvetítés: Nagykőrösi Sólymok KE – Vasas Akadémia férfi kosárlabda mérkőzés | 17:00

Kesport
-
 21.01.23 06:36Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Élő közvetítés: Nagykőrösi Sólymok KE – Vasas Akadémia férfi kosárlabda mérkőzés | 17:00 bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Futsal: Történelmi tett – a Kecskemét kiharcolta a felsőházba jutást az FTC ellen

Kesport
-
 21.01.22 19:39Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Futsal: Történelmi tett – a Kecskemét kiharcolta a felsőházba jutást az FTC ellen bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Nehéz mérkőzésre és hosszú túrára készül a Kecskeméti KC

Kesport
-
 21.01.23 06:50Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Nehéz mérkőzésre és hosszú túrára készül a Kecskeméti KC bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Kesport TV: A PC Trade Szeged – GBB ZRT Kecskeméti NKSE női kézilabda mérkőzés összefoglalója

Kesport
-
 21.01.22 13:01Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Kesport TV: A PC Trade Szeged – GBB ZRT Kecskeméti NKSE női kézilabda mérkőzés összefoglalója bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Nehéz mérkőzésre készül a Röpke SE

Kesport
-
 21.01.23 07:00Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Nehéz mérkőzésre készül a Röpke SE bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Remek kapusteljesítményének köszönhetően legyőzte a KTE-Piroska Szörpöt a Pick Szeged

Kesport
-
 21.01.22 19:25Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Remek kapusteljesítményének köszönhetően legyőzte a KTE-Piroska Szörpöt a Pick Szeged bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Kosárlabda: Nagyszerű második félidőt produkált, simán verte a ZTE-t a Kecskemét

Kesport
-
 21.01.22 18:36Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Kosárlabda: Nagyszerű második félidőt produkált, simán verte a ZTE-t a Kecskemét bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Kesport TV: Átlépheti a felsőház kapuját az SG Kecskemét Futsal

Kesport
-
 21.01.22 12:49Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Kesport TV: Átlépheti a felsőház kapuját az SG Kecskemét Futsal bejegyzés először KeSport-én jelent meg.

Galéria: A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Zalakerámia ZTE KK mérkőzés képekben

Kesport
-
 21.01.23 06:28Sport

This content is for members only. Visit the site and log in/register to read. A Galéria: A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Zalakerámia ZTE KK mérkőzés képekben bejegyzés először KeSport-én jelent meg.