Teherautó és kistehergépjármű ütközött Örkényben

Propeller
-
 21.01.22 07:27Baleset-bűnügy

A baleset a Fő utcában történt. Összeütközött egy ponyvás teherautó és egy kistehergépkocsi Örkényben, a Fő utcán. A baleset következtében mindkét jármű az árokba hajtott, egyik az oldalára borult. Műszaki mentés céljából a dabasi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahol a munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani.…

7 kapcsolódó hír

Teherautóval ütközött egy gépkocsi Mezőberényben

Behír
-
 21.01.22 09:04Baleset-bűnügy

A baleset a Békés megyei település Luther Márton terén történt.

Árokba hajtott egy autó Zalaszentivánon

Árokba hajtott egy személyautó Zalaszentivánon, a Hunyadi János utcában. A balesethez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet.

Teherautóval ütközött egy gépkocsi Mezőberényben

Összeütközött egy teherautó és egy gépkocsi péntek kora délelőtt a Békés megyei Mezőberény Luther Márton terén. A balesethez a mezőberényi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést – tájékoztatott a katasztrófavédelem. Szarvas Ágnes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes…

Árokba csúszott egy autó Zalaszentivánon

Árokba csúszott egy személyautó Zalaszentivánon, a Hunyadi János utcában. A balesethez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet.

Összeütközött két autó Bátonyterenyén

Hírpress
-
 21.01.22 17:50Baleset-bűnügy

Összeütközött két személyautó péntek késő délután a Nógrád megyei Bátonyterenyén, a 21-es főút és a Béke út kereszteződésében. A balesethez a város katasztrófavédelmi őrsének hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Két autó karambolozott Gönyűnél

Összeütközött két személyautó péntek késő délután Győr-Moson-Sopron megyében, az 1-es főút gönyűi szakaszán. A balesethez Győrből riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.