Négyes karambol történt Békéscsabán

Beol
-
 21.01.22 12:54Baleset-bűnügy

Összeütközött négy személyautó, s egy ötödik, parkoló autót is megrongáltak Békéscsabán, a Trefort utca és az Illésházi utca kereszteződésében, pénteken.

5 kapcsolódó hír

Gépkocsival karambolozott egy kisteherautó Szegeden

SzegedMa
-
 21.01.22 08:52Baleset-bűnügy

A baleset a Vásárhelyi Pál úton történt.

Felborult egy autó Ráckeresztúr és Ercsi között

Felborult egy személyautó a Ráckeresztúr és Ercsi közötti úton. Az esethez az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy embert hordágyra helyeztek és áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Összeütközött egy gépkocsi és egy kisteherautó Szegeden

Összeütközött egy gépkocsi és egy kisteherautó péntek reggel a szegedi Vásárhelyi Pál úton. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Összeütközött két autó Székelyszabar határában

Összeütközött pénteken délután két személyautó Székelyszabar határában,a Hunyadi utcában.  A balesethez Mohácsról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket.Arról, hogy megsérült-e valaki a karambolban, egyelőre nem érkezett hír.

Összeütközött két autó Kiskunhalason

Hírpress
-
 21.01.21 19:00Baleset-bűnügy

Összeütközött két személyautó Kiskunhalason, a Dr. Monszpart László utca és a Nagy Szeder István utca kereszteződésében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.