Most már nem zavarja a kétszázezres bírság az ellenzéki városvezetőket

Magyar Nemzet
-
 21.01.21 10:09Belföld

Budapest XV. kerületében Cserdiné Németh Angéla (DK( polgármester jóváhagyta, hogy a közterületi szabályok megszegése esetén akár kétszázezer forintos bírság is kiszabható legyen.

4 kapcsolódó hír

Karácsony Gergely: A magyar belpolitika frontvonala az önkormányzatiság

Mandiner
-
 21.01.21 19:10Belföld

A főpolgármester csütörtökön a Republikon Intézet „Önkormányzatok a NER szorításában” című online konferenciáján beszélt a belpolitikai helyzetről.

2021-et kell kihúzni valahogy - Ellenzéki polgármesterek mutatták be a terveiket

HVG
-
 21.01.21 16:10Gazdaság

Az önkormányzatok helyzetéről tartott konferenciát a Republikon Intézet. Kiderült, hogy a megyei jogú városok vezetőinek találkozói után a polgármesterek attól tartanak, a kormány több hatáskört elvon tőlük, abban pedig teljes az egyetértés, hogy a legnehezebb év most következik.

Önkormányzatok a NER szorításában

Hódpress
-
 21.01.21 18:54Megyei

Erről tartott online konferenciát a mai napon a Republikon Intézet 5 ellenzéki polgármester, Karácsony Gergely, Csárdiné Németh Angéla (Budapest XV. kerület), Nyirati Klára (Baja), Nemény András (Szombathely) és Márki-Zay Péter részvételével. A beszélgetés témája az önkormányzatok, különösképpen az ellenzéki vezetésű önkormányzatok…

Nemény András: Ha nincs kormánytámogatás, az idén sem lesz Savaria Karnevál - és ez a kisebb baj

Nyugat
-
 21.01.22 08:51Megyei

Szombathely polgármestere azt is mondta, hogy az idei, 3,6 milliárd forintos kiesését nem tudja önerőből kezelni a város.