Márványozott műhúst növesztettek Kanadában
A McMaster Egyetem kutatói rájöttek, hogyan tudják tetszőlegesen szabályozni a zsír és a hús arányát a fenntartható steakpótlékban. Az új műhús állítólag minden eddiginél jobban hasonlít az igazira, nem csoda, hogy már egy startup is indult a gyártására.
2 kapcsolódó hír
Műnyúlhúst gyártottak és kóstoltak kanadai kutatók, szabályozni tudják a zsír mennyiségét
A kanadai McMaster Egyetem kutatói egy új eljárással olyan műhúst állítottak elő, amelynek pontosan szabályozható a zsírtartalma. A boltban ugyanúgy kiválaszthatjuk majd a nekünk megfelelően zsíros húst, mint ahogy a […] The post Műnyúlhúst gyártottak és kóstoltak kanadai kutatók, szabályozni tudják a zsír mennyiségét first appeared on…
Felkészült a konyhájuk a műhúsra?
Turizmus Online 21.01.21 07:52Recept
Egy kanadai cég kutatói új eljárással olyan húst állítanak elő, amelyben pontosan szabályozható a zsírtartalom.