“Nagyon büszkék vagyunk” – Szarka Gáborék bemutatták az SZFE új campusát

Színház.online
-
 21.01.22 00:55Színpad

Az egyetem kancellárja emlékeztetett arra, hogy a korábban a Duna TV székházaként szolgáló, frissen felújított épület az SZFE Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetének otthona lesz.

5 kapcsolódó hír

Szarka Gábor: „évtizedes pusztulatot” védtek az SZFE diákjai

Magyar Narancs
-
 21.01.21 19:44Belföld

A Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárja minderről a volt Duna TV-székház sajtóbejárásán beszélt.

Bemutatták az SZFE új, naphegyi campusát

ma.hu
-
 21.01.21 18:26Belföld

A korábban a Duna TV székházaként szolgáló, frissen felújított épület az SZFE Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetének otthona lesz.

Bemutatták a Színház- és Filmművészeti Egyetem új, Mészáros utcai campusát

PestBuda
-
 21.01.22 10:00Kultúra

A korábban a Duna TV székházaként szolgáló, frissen felújított I. kerületi, Mészáros utca 48-54. alatti épület a Színház- és Filmművészeti Egyetem Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetének otthona lesz. A hallgatók várhatóan februárban birtokba is vehetik az új campust. Csütörtökön sajtóbejárást tartottak a helyszínen.

„Évtizedes pusztulatot védtek a hallgatók” – Szarka Gábor bemutatta az SZFE új campusát

Papageno
-
 21.01.22 07:48Színpad

„A Színház- és Filmművészeti Egyetem történetének legjelentősebb fejlesztési programja vette kezdetét, amelynek első lépéseként új intézetnevekkel és megújult, modern oktatási helyszínekkel várják a hallgatókat és oktatókat” – közölte Szarka Gábor kancellár az SZFE új, naphegyi campusának január 21-i sajtóbejárásán. Az egyetem…

Bemutatták a Színház és Filmművészeti Egyetem új, naphegyi campusát

Ittlakunk
-
 21.01.22 07:24Budapest 01. ker

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) történetének legjelentősebb fejlesztési programja vette kezdetét, amelynek első lépéseként új intézetnevekkel és megújult, modern oktatási helyszínekkel várják a hallgatókat és oktatókat - közölte Szarka Gábor kancellár az SZFE új, naphegyi campusának csütörtöki sajtóbejárásán. A korábban a…