7 mód, ahogyan a kártevők bejuthatnak az eszközeinkbe

Computerworld
-
 21.01.21 16:32Infotech

A legelterjedtebb fenyegetésnek számító kártékony szoftverek napi szinten nehezítik meg a netet használók életét. A legtöbben hallottak már a különféle kártevőkről és veszélyeikről, de vajon az is köztudott, hogy ezek hogyan, milyen módon férkőznek be az eszközökbe?

4 kapcsolódó hír

Nyitott kapuk, amiken könnyen bejuthatnak a kártevők

digitrend-i
-
 21.01.22 12:45Infotech

Az egyre gyarapodó számú kártékony szoftverek napi szinten nehezítik meg az életünket. A vírusok és egyéb netes fenyegetések legtöbbjéről sűrűn hallunk, de a bejutás módjáról kevesebbet tudunk. Ebben adnak tanácsot a biztonsági szakemberek. Az ESET kiberbiztonsági cég szakértői összeállították a hét leggyakoribb módszert,…

7 mód, ahogyan a kártevők bejuthatnak az eszközeinkbe

Adverticum
-
 21.01.21 15:42Infotech

A legelterjedtebb fenyegetésnek számító kártékony szoftverek napi szinten nehezítik meg a netet használók életét.

7 mód, ahogyan a hackerek feltörhetik eszközeid - és ahogy védekezhetsz ellenük

PC Fórum
-
 21.01.21 12:45Infotech

A legelterjedtebb fenyegetésnek számító kártékony szoftverek napi szinten nehezítik meg a netet használók életét. A legtöbben hallottak már a különféle kártevőkről és veszélyeikről, de vajon az is köztudott, hogy ezek hogyan, milyen módon férkőznek be az eszközökbe? Az ESET szakértői bemutatják a legnépszerűbb módszereket.

7 mód, ahogyan a kártevők bejuthatnak az eszközeinkbe

Prim Online
-
 21.01.21 15:15Infotech

A legelterjedtebb fenyegetésnek számító kártékony szoftverek napi szinten nehezítik meg a netet használók életét. A legtöbben hallottak már a különféle kártevőkről és veszélyeikről, de vajon az is köztudott, hogy ezek hogyan, milyen módon férkőznek be az eszközökbe? Az Eset szakértői bemutatják a legnépszerűbb módszereket.