Vizsga közben ment neki a tanárnak egy 15 éves hajdúhadházi diák

Liner
-
 21.01.20 18:03Baleset-bűnügy

Nem úgy alakult a vizsgáztatás, mint amire a tanárok számíthattak volna, miután rendőrséget kellett hívniuk a helyszínre az erőszakos diákjuk miatt.

10 kapcsolódó hír

Fejbe rúgta a fiút, mert nem állt el az útjából

24.hu
-
 21.01.21 11:14Baleset-bűnügy

Vádat emeltek a kiskorút bántalmazó férfival szemben.

Eldurrant az agya: vizsga közben támadt rá tanárjára egy 15 éves hajdúhadházi diák

A Debreceni Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat azzal a fiatalkorúval szemben, aki osztályozóvizsgán bántalmazta az őt figyelmeztető pedagógust.

Játékfegyverrel rabolt ki két fiatalt egy nő Marcaliban

Blikk
-
 21.01.21 09:22Baleset-bűnügy

Két rendbeli, fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat a Marcali Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki Marcali egyik utcájában egy játékpisztollyal rabolt ki két 17 éves fiatalt.

Jelentősen súlyosbították a többszörös visszaeső bátonyterenyei tolvaj büntetését

Nool
-
 21.01.21 11:20Baleset-bűnügy

A Salgótarjáni Járási Ügyészség 2020 januárjában emelt vádat azzal a büntetett előéletű, 55 éves bátonyterenyei férfival szemben, akinek az elsőfokú ítéletben kiszabott 2 év szabadságvesztés büntetését a másodfokú bíróság jelentősen súlyosította.

Vizsga közben támadhatott pedagógusára a hajdúhadházi fiú

Haon
-
 21.01.20 08:28Baleset-bűnügy

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emeltek vádat a tavaly nyári ügyben.

Játékfegyverrel rabolta ki a 17 éves fiatalokat a 32 éves nő

Az egyik fiú megkérdezte a rablót, hogy „ez most komoly?”. A nő igennel felelt és egyre agresszívebben követelte a pénzt. Vádat emeltek ellene.

Meglökte, majd leköpte a kalauzt egy férfi Alsógalla vasútállomásnál 

A fedélzeti kamera rögzítette az esetet, amit az ügyészség közzé is tett.  A közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a jegyvizsgálót azért bántalmazta, mert rászólt, hogy a vonatról szálljon le – írja az ügyészség oldala.  A vádirat szerint az elköve

Vádat emeltek két Fejér megyei kábítószer-kereskedővel szemben (videóval)

Feol
-
 21.01.21 14:15Baleset-bűnügy

A Fejér Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre kereskedéssel elkövetett kábítószer kereskedelem bűntette miatt vádiratot nyújtott be azzal a két férfival szemben, akik 2019. decemberét követően kábítószert szereztek meg és értékesítettek.

Kiskorúakat raboltak ki Szombathelyen

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével vádol a Szombathelyi Járási Ügyészség két férfit, aki 2020 júliusában kiskorú sértetteket rabolt ki és bántalmazott a vasi megyeszékhely főterén - közölte a Vas Megyei Főügyészség.

Játékfegyverrel raboltak ki kiskorúakat Marcaliban

AtádHír
-
 21.01.21 09:15Baleset-bűnügy

Két rendbeli, fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat a Marcali Járási Ügyészség azzal a 32 éves marcali nővel szemben, aki egy fegyvernek látszó játék pisztollyal rabolt ki két fiatal fiút. Fotókkal.