Tűz ütött ki egy bajai társasházban

kecsUP
-
 21.01.19 14:39Baleset-bűnügy

Tűz ütött ki egy négylakásos társasház egyik földszinti lakásában kedd hajnalban a bajai Nagy István utcában – közölte a katasztrófavédelem. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik öt embert menekítettek ki az épületből, miközben egy vízsugárral eloltották a lángokat. A tűzoltók ezt követően hozzáláttak az utómunkálatokhoz.

8 kapcsolódó hír

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Vanyarcon

Nool
-
 21.01.19 14:15Baleset-bűnügy

Hétfő délután történt baleset Vanyarcon, a Táncsics utcában.

Pincetűzhöz riasztották a halasi tűzoltókat

Baon
-
 21.01.19 20:45Baleset-bűnügy

Ruhaneműk kaptak lángra Kiskunhalason a Sóstói lakótelepen az Epreskert utcában.

Kigyulladt egy autó a III. kerületben

Egy gépkocsi motorterében keletkezett tűz a III. kerületi Iglice utcában. A lángok a jármű mellett álló kukákra is átterjedtek, egy másik autót és a közeli épületet is veszélyeztették. A fővárosi hivatásos tűzoltók két habosított vízsugárral oltották el a tüzet, jelenleg az épületet vizsgálják át az utómunkálatok közben.

Ruhaneműk kaptak lángra egy kiskunhalasi lakóház pincéjében

Ruhaneműk égtek egy lakóház pincéjében a kiskunhalasi Epreskert utcában. A város hivatásos tűzoltói az áramtalanítást követően egy vízsugárral rövid időn belül eloltották az elektromos bojler alatt égő tüzet. Az egységek a helyiségben egy kazánt is találtak, amely nem üzemelt – olvasható a bacs.katasztrofavedelem.hu oldalon.

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Dabason

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi hétfő este a dabasi Vásártér utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Tűzifa gyulladt meg egy babóti ház kazánházában

Tűzifa kapott lángra egy kétszintes lakóépület alagsori kazánházában Babóton, a József Attila utcában. A tűzhöz a kapuvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a tüzet és átszellőztették a helyiséget.

Tűzifa gyulladt meg egy kazánházban

Tűzifa kapott lángra egy kétszintes lakóépület alagsori kazánházában Babóton, a József Attila utcában. A tűzhöz a kapuvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a tüzet és átszellőztették a helyiséget. – közölte a Katasztrófavédelem.

Újabb ház gyulladt ki Majdányon

Magyar Szó
-
 21.01.20 11:30Határtalan

Hétfőn délután újabb tűzhöz riasztották Majdányon a törökkanizsai tűzoltókat és a rendőrséget