Szociális munkások kapták el a koronavírust Pécsett

Pécs Aktuál
-
 21.01.20 00:19Életmód

A Pécsi járás falvaiban szolgálatot teljesítő 2 munkatárs és a hatósági gyermekvédelmi területen dolgozó három munkatárs koronavírus-tesztje lett pozitív. A fertőzöttek közvetlen munkatársai, összesen nyolc dolgozó hatósági karanténba került, mindannyian otthonukban várják, hogy teszteljék őket. Az ECSGYK működését a fertőzés nem…

4 kapcsolódó hír

Segítséget adnak a battonyaiaknak

Beol
-
 21.01.19 18:23Belföld

Keddtől a Battonya Város Önkormányzat Egészségügyi és Szociális Szervezet Család- és Gyermekjóléti Szolgálat segítséget nyújt azok számára, akiknél nincs internet, vagy nem kaptak levelet és regisztrálni szeretnének a koronavírus elleni oltásra.

Pécsi szociális munkások fertőződtek meg a vírussal, kollegáik karanténba kerültek

Pécsi Újság
-
 21.01.19 17:44Megyei

Az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ (ECSGYK) öt munkatársa lett koronavírus-fertőzött az elmúlt napokban - írta közleményében az önkormányzat.  A Pécsi járás falvaiban szolgálatot teljesítő két munkatárs és a hatósági gyermekvédelmi területen dolgozó három munkatárs koronavírustesztje lett…

Szociális munkások fertőződtek meg koronavírussal Pécsen

Bama
-
 21.01.19 17:03Belföld

Az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ (Ecsgyk) öt munkatársa lett koronavírus-fertőzött az elmúlt napokban – közölte az önkormányzat.

Szociális munkások kapták el a koronavírust Pécsett - Ennyien betegedtek meg

PécsiStop
-
 21.01.19 16:43Megyei

Az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ (ECSGYK) 5 munkatársa lett koronavírus-fertőzött az elmúlt napokban. A Pécsi járás falvaiban szolgálatot teljesítő 2 munkatárs és a hatósági gyermekvédelmi területen dolgozó három munkatárs koronavírus-tesztje lett pozitív.