Rendőrre támadt egy férfi Debrecenben - itt a bíróság ítélete

ATV
-
 21.01.20 13:32Baleset-bűnügy

Három év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélt a Debreceni Járásbíróság egy férfit, aki rátámadt egy rendőrre tavaly nyáron - közölte az MTI-vel szerdán a Központi Nyomozó Főügyészség, amely súlyosbításért fellebbezett az ügyben.

8 kapcsolódó hír

Börtönre ítéltek egy rendőrt bántalmazó debreceni férfit

BorsOnline
-
 21.01.20 13:05[N/A]

Három év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélt a Debreceni Járásbíróság egy férfit, aki rátámadt egy rendőrre tavaly nyáron - közölte az Mti-vel szerdán a Központi Nyomozó Főügyészség, amely súlyosbításért fellebbezett az ügyben.

Megvan az ítélet: ennyit kapott a férfi, aki mentőautóból lopott Siófokon

Blikk
-
 21.01.19 16:39Baleset-bűnügy

Két év fegyházbüntetésre ítélte a Siófoki Járásbíróság azt a férfit, aki mentőautóból lopott tavaly tavasszal Siófokon - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Több mint 4 év börtönre ítélték a diákjaival fajtalankodó egykori igazgatóhelyettest

Népszava
-
 21.01.20 14:06Baleset-bűnügy

Helybenhagyta az első fokon kiszabott 4 év 3 hónap börtönbüntetést és 5 év közügyektől eltiltásta Fővárosi Törvényszék azzal a férfival szemben, aki egy budapesti iskola igazgatóhelyetteseként szexuálisan közeledett több, a felügyelete alatt álló diákja felé.

Mentőautóból lopott a siófoki bűnöző - fegyházbüntetést kapott

Gondola
-
 21.01.19 16:37Baleset-bűnügy

Két év fegyházbüntetésre ítélte a Siófoki Járásbíróság azt a bűnözőt, aki mentőautóból lopott tavaly tavasszal Siófokon - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-t

Két román embercsempészt utasítottak ki Magyarországról

Tavaly decemberben 15 afgán és 11 szír állampolgárt próbáltak a határon átcsempészni. A Dunaújvárosi Járásbíróság jogerősen két év börtönbüntetésre ítélt két román férfit. A Fejér Megyei Főügyészség szerdai közleménye szerint a bíróság a két férfit öt évre kiutasította Magyarország területéről. Tavaly decemberben 15 afgán és 11 szír állampolgárt…

Elítélték a Debrecenben rendőrre támadó férfit

Origo
-
 21.01.20 13:06Baleset-bűnügy

Három év nyolc hónap börtönbüntetést kapott első fokon.

Rendőr bántalmazása miatt börtönre ítéltek egy férfit Debrecenben

Dehir
-
 21.01.20 12:44Baleset-bűnügy

Debrecen – Három év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélt a Debreceni Járásbíróság egy férfit, aki rátámadt egy rendőrre tavaly nyáron.