Törökország betiltotta több közösségi portál reklámtevékenységét

168.hu
-
 21.01.19 11:28Külföld

Törökországban betiltották három közösségi médiafelület reklámtevékenységét, a Twitterét, a Periscope-ét és a Pinterestét, amiért a törvény ellenére továbbra sem jelöltek ki törökországi kapcsolattartót - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség kedden. 

12 kapcsolódó hír

Törökországban már nincs gond a szólásszabadsággal

Mínuszos
-
 21.01.20 06:33Infotech

Törökországban betiltották három közösségi médiafelület reklámtevékenységét, a Twitterét, a Periscope-ét és a Pinterestét, amiért a törvény ellenére továbbra sem jelöltek ki törökországi kapcsolattartót – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség. A török Információs Technológiai és Kommunikációs Hatóság (BTK) november elején először…

A Facebook beadta a derekát, a Twittert büntetik Törökországban

Jogászvilág
-
 21.01.19 09:41Gazdaság

Betiltották a Twitter, a Periscope és a Pinterest reklámtevékenységét, amiért a törvény ellenére továbbra sem jelöltek ki törökországi kapcsolattartót.

Léptek a törökök a Twitterrel szemben

Portfolio
-
 21.01.19 09:07Gazdaság

Törökországban betiltották három közösségi médiafelület reklámtevékenységét, a Twitterét, a Periscope-ét és a Pinterestét, amiért a törvény ellenére továbbra sem jelöltek ki törökországi kapcsolattartót - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség kedden.

Törökországban betiltották a Twitter és a Pinterest reklámtevékenységét is

Blikk
-
 21.01.19 09:53Külföld

Törökországban betiltották három közösségi médiafelület reklámtevékenységét, a Twitterét, a Periscope-ét és a Pinterestét, amiért a törvény ellenére továbbra sem jelöltek ki törökországi kapcsolattartót – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség kedden.

Törökországban betiltották több közösségi portál hirdetéseit

Media1
-
 21.01.19 14:14Média

Törökországban betiltották a Twitter, a Periscope és a Pinterest hirdetéseit, amiért a törvény ellenére továbbra sem jelöltek ki törökországi kapcsolattartót.

Törökországban betiltották több közösségi portál reklámtevékenységét

Baon
-
 21.01.19 12:37Infotech

A Twitter, a Periscope és a Pinterest ugyanis a törvény ellenére továbbra sem jelölt ki törökországi kapcsolattartót.

Erdogan megfegyelmezi a közösségi oldalakat

IT café
-
 21.01.19 09:07Infotech

A Twitter, a Periscope és a Pinterest nem reklámozhat, amiért a törvény ellenére továbbra sem jelöltek ki törökországi kapcsolattartót.

Törökország pénzbírsággal sújtott több közösségi oldalt

Pesti Hírlap
-
 21.01.19 12:20Külföld

Törökországban betiltották három közösségi médiafelület reklámtevékenységét, a Twitterét, a Periscope-ét és a Pinterestét, amiért a törvény ellenére továbbra sem jelöltek ki törökországi kapcsolattartót – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség kedden. A török Információs Technológiai és Kommunikációs Hatóság (BTK) november elején…

Több közösségi portál reklámtevékenységét is betiltották Törökországban

Médiapiac
-
 21.01.19 14:00Média

Mert a Twitter, a Periscope és a Pinterest a törvény ellenére továbbra sem jelölt ki helyi kapcsolattartót - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség kedden.

Törökországban betiltották több közösségi oldal reklámtevékenységét

Törökországban betiltották három közösségi oldal reklámtevékenységét, a Twitterét, a Periscope-ét és a Pinterestét, amiért a törvény ellenére továbbra sem jelöltek ki törökországi kapcsolattartót – jelentette az Anadolu török állami hírügynökség kedden. A török Információs Technológiai és Kommunikációs Hatóság (BTK) november…

Tovább szorongatják a Twitter torkát Törökországban

Telex
-
 21.01.19 09:44Infotech

A Twitter, a Periscope és a Pinterest sem adhat reklámokat, mert még mindig nem nyitottak irodát Ankarában.

Törökországban betiltották több közösségi portál reklámtevékenységét

Magyar Hírlap
-
 21.01.19 08:59Életmód

Recep Tayyip Erdogan török elnök július elején jelentette be, hogy kezdeményezi a közösségi média széles körű hatósági kontrollját.