Debrecenbe és Miskolcra is megérkezett az újabb szállítmány Pfizer-vakcina

ATV
-
 21.01.20 16:21Belföld

Debrecenben a Debreceni Egyetem Klinikai Gyógyszertárába, Miskolcon pedig Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház intézeti gyógyszertárába jutott abból a Pfizer-vakcina szállítmányból mely szerdán érkezett az országba a Pfizertől. A szállítmány összesen 36 ezer ember beoltására elég.

7 kapcsolódó hír

Ismét hiánycikké vált a vakcina Olaszországban

hirado.hu
-
 21.01.19 18:33Életmód

A gyógyszergyártó a következő egy hét alatt ígérte az elmaradt szállítmányok pótlását.

Hiánycikké vált a vakcina Olaszországban

ProfitLine
-
 21.01.19 22:00Gazdaság

Lombardia régió azt szorgalmazta, hogy a magasabb bruttó hazai termékkel (GDP) bíró térségek lakosságát oltsák be először, miközben az ország ellátása ismét akadozik a vakcina-szállítmányok keddi késése miatt, ez pedig megbénította a második dózisok beadását.

Ismét hiánycikké vált a vakcina Olaszországban, elképesztő tervekkel állnak elő

Metropol
-
 21.01.19 20:20Bulvár

Lombardia régió azt szorgalmazta, hogy a magasabb bruttó hazai termékkel (GDP) bíró térségek lakosságát oltsák be először.

Megérkezett a következő adag vakcina Debrecenbe

Haon
-
 21.01.20 14:59Belföld

Újabb szállítmány érkezett a Pfizer-BioNTech-vakcinából a Debreceni Egyetem Klinikai Gyógyszertárába.

Ismét hiánycikké vált a vakcina Olaszországban

ma.hu
-
 21.01.19 16:19Külföld

A hét első napjaira ígért majdnem közel fél millió adag oltóanyagot a Pfizer-BioNTech először háromszázezerre csökkentette, majd csupán 53 ezer dózist adott át.

Ismét hiánycikké vált a vakcina Olaszországban

Parameter
-
 21.01.19 16:44Határtalan

Az egészségügyi minisztérium keddi adatai szerint a hét első napjairaígért majdnem közel fél millió adag oltóanyagot a Pfizer-BioNTech először háromszázezerre csökkentette, majd csupán 53 ezer dózist adott át. A gyógyszergyártó a következő egy hét alatt ígérte az elmaradt szállítmányok pótlását. Domenico Arcuri járványbiztos este a tartományok…

Ismét hiánycikk a vakcina Olaszországban

Győr Plusz
-
 21.01.19 16:06Egészség

Az olasz egészségügyi minisztérium keddi adatai szerint a hét első napjaira ígért majdnem közel fél millió adag oltóanyagot a Pfizer-BioNtech először háromszázezerre csökkentette, majd csupán 53 ezer dózist adott át. A gyógyszergyártó a következő egy hét alatt ígérte az elmaradt szállítmányok pótlását. December utolsó hetétől a…