9 kapcsolódó hír

Brüsszel cáfolja, hogy európai országok állnának sorba a kínai vakcináért

SzMo
-
 21.01.20 15:57Külföld

Nem tudnak ilyenről az Európai Bizottságnál – Menczer Tamás külügyi államtitkár szerint azért, mert nem szóltak róla nekik.

Külügyi államtitkár: az uniós biztosnak nem szóltak arról, hogy európai országok sorban állnak a kínai vakcináért

ATV
-
 21.01.20 08:03Külföld

Menczer Tamás elárulta, hogy a 16 ezer lélegeztetőgépből eddig egyelőre nem adtak el, viszont, ha lesz érdeklődő, akkor értékesítenek belőle. Arról is szólt, hogy az oroszok jelezték: van további kapacitás a védőoltásból.

Európai Bizottság: Az uniós tagállamok közül eddig csak Magyarország jelentkezett be a kínai vakcinára

HVG
-
 21.01.19 18:14Külföld

Az Európai Bizottság cáfolta Menczer Tamás külügyi államtitkár állításait is, aki szerint már 14 európai ország jelentkezett a kínai oltásért. Az EU-ban a Magyarországon a legalacsonyabb az oltakozási kedv, derül ki egy friss uniós felmérésből.

Az EU-ból eddig csak Magyarország jelentkezett be a kínai vakcinára

Hírklikk
-
 21.01.20 11:37Külföld

Az Európai Bizottság cáfolta Menczer Tamás külügyi államtitkár állításait, aki szerint már 14 európai ország jelentkezett a kínai oltásért. Talán nem véletlen, hogy egy friss uniós felmérés szerint az EU-ban Magyarországon a legalacsonyabb az oltakozási kedv.

Az Unió nem, de Menczer Tamás tud kínai vakcináról tárgyaló uniós országokról

Pesti Hírlap
-
 21.01.20 14:46Külföld

Sorban állnak az országok, de az államtitkár erről nem beszélhet. Kevés a vakcina, viszont örülne neki, ha ez nem így lenne – erről Menczer Tamás beszélt az ATV Start című műsorában.  A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint az orosz és a kínai vakcina…

Felgyorsítaná az oltást Brüsszel

Magyar Hang
-
 21.01.19 17:33Külföld

Egy friss felmérésből kiderült, Magyarországnál csak Bugáriában és Franciaországban alacsonyabb az „oltakozási” kedv.

Brüsszel nem tud arról, hogy európai országok állnának sorba a kínai vakcináért

Telex
-
 21.01.20 12:50Külföld

Cáfolták Menczer Tamás külügyi államtitkárt, de ő azt mondta az ATV-nek: ezt diplomáciai forrásokból tudja, és hamarosan több ország neve is nyilvánosságra kerül majd.

Európai Bizottság: Az uniós tagállamok közül eddig csak Magyarország kért kínai vakcinát

Debreceni Nap
-
 21.01.19 19:23Külföld

Stella Kyriakides egészségügyi biztos cáfolta Menczer Tamás külügyi államtitkár állításait, aki szerint már 14 európai ország jelentkezett a kínai oltásért – írja a hvg.hu. Az egészségügyi biztos egyetlen ilyen államról sem tud – Magyarországon kívül. Talán éppen ezért nem vált európai problémává az, hogy amennyiben valaki kínai vagy orosz –…

Cáfolta az EB Menczer Tamás állítását

Klubrádió
-
 21.01.20 10:53Vélemény

A külügyi államtitkár korábban azt mondta, hogy sok európai ország áll sorba a kínai oltásért. Az Európai Bizottság keddi javaslata ezzel szemben arról szól, hogy az oltás ütemét a már rendelkezésre álló vakcinákkal kell gyorsítani. Az egészségügyi biztos arra is felhívta a figyelmet, hogy egyetlen európai tagállamról sem tud, amelyik érdeklődne a