Bútor és ruhanemű is égett kedden délelőtt Balassagyarmaton

Nool
-
 21.01.20 08:47Baleset-bűnügy

Kedden Balassagyarmatra és Püspökhatvanba tűzeset miatt riasztották a Nógrád megyei tűzoltókat, Karancslapujtőre pedig szén-monoxid miatt vonultak.

4 kapcsolódó hír

Paksi tűzoltók is részt vettek az oltásban

TelePaks
-
 21.01.19 16:39Baleset-bűnügy

Kigyulladt és hatalmas lángokkal égett nemrég egy családi ház Szekszárdon. A tűz valósággal elborította a teljes épületet. A lángok megfékezésénél a paksi tűzoltóknak is segíteniük kellett a helyszínen. A szekszárdi ház valósággal megsemmisült, a tűz okát még vizsgálják. A közösségi oldalon gyűjtés indult, hogy a tűzben érintett család…

Égett egy ház Táborfalván

Baon
-
 21.01.19 12:19Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy lakóház Táborfalván, a Szeles utcában kedd délelőtt, a helyszínre a lajosmizsei tűzoltókat is riasztották.

Lángol egy ház Táborfalván

Teljes terjedelmében ég egy lakóház Táborfalván, a Szeles utcában. A lajosmizsei önkormányzati és a dabasi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megkezdték az oltást.

Szivárgott a szén-monoxid Balmazújvároson

Szén-monoxid szivárgás és lakástűz miatt riasztották január 18-án a tűzoltókat Balmazújvároson.Jelzett az szén-monoxid-érzékelő Balmazújvároson, a Bartók Béla utcában délelőtt. A helyszínre a balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak. Az egységek az épületben méréseket végeztek. A gázszolgáltató…