Tiltakoztak: győztek – Felfüggeszti a szabadúszók büntetését a szerbiai adóhivatal

Mérce
-
 21.01.20 08:01Vélemény

Miután szombaton Belgrádban több ezren vonultak utcára, a szerbiai adóhivatal egyelőre felfüggeszti a szabadúszók tevékenységének ellenőrzését. „Kis győzelemről” van szó egyelőre.

4 kapcsolódó hír

Felfüggesztették a szabadúszók elleni adóügyi eljárásokat, amíg tartanak a tárgyalások a kormánnyal

Vajdaság Ma
-
 21.01.19 16:09Gazdaság

Az Interneten Dolgozók Egyesülete (URI) ma közölte, hogy hivatalos értesítést kapott az Adóhivatal niši részlegétől, amely szerint felfüggesztenek minden adóügyi eljárást a szabadúszók ellen, akiknek az elmúlt öt évben külföldről érkezett a bevétele.

Felfüggesztik a szabadúszók ellenőrzését

Magyar Szó
-
 21.01.19 14:27Határtalan

Azt követően, hogy Ana Brnabić szerb miniszterelnök tegnap megbeszélést folytatott az Interneten Dolgozók Egyesületének tagjaival, ma már jelentős eredményeket is fel tudnak mutatni a szabadúszók: az Adóhivatal felfüggeszti a freelancerek tevékenységének ellenőrzését. 

Az Adóhivatal egyelőre felfüggeszti a szabadúszók tevékenységének ellenőrzését

A hétfői tárgyalások után, amely a szerb kormány képviselői és az Interneten Dolgozók Egyesületének (Udruženje radnika na internetu) tagjai között folyt, az Adóhivatal olyan értesítések

Elmozdul a holtpontról a szabadúszók ügye?

Magyar Szó
-
 21.01.18 13:08Határtalan

Az Interneten Dolgozók Egyesülete ma 15 órakor ül tárgyalóasztalhoz a szerb kormány képviselőivel, hogy megoldást találjanak irigylésre nem méltó helyzetükre.