Varga Judit összehívta a Digitális Szabadság Bizottságot

Demokrata
-
 21.01.18 10:25Belföld

„Shadowban” esetén a közösségimédia-szolgáltatók titokban úgy korlátozzák egy profil elérését, hogy arról mi ne tudjunk – figyelmeztetett a miniszter.

12 kapcsolódó hír

Szankcionálhatja a Facebookot és más közösségi oldalakat a magyar kormány

SzMo
-
 21.01.18 17:03Belföld

Varga Judit szerint: „A keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Facebook is úgy korlátozza, hogy csökkenti azok elérését. Erről személyes tapasztalatom is van”.

A techcégek visszaéléseit blokkolná Varga Judit

hirado.hu
-
 21.01.18 10:56Belföld

Az igazságügyi miniszter összehívta a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését.

Varga összehívta a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését

Mínuszos
-
 21.01.19 07:35Gazdaság

Az igazságügyi miniszter összehívta a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését a techcégek “rendszerszintű visszaélései” miatt. Varga Judit a Facebook-oldalán azt írta: az “árnyék tiltás” vagy “shadowban” azt jelenti, hogy a közösségimédia-szolgáltatók titokban, politikai céllal úgy korlátozzák egy felhasználói profil láthatóságát, elérését,

A közösségi médiumokat szankcionálná az igazságügyi miniszter

Propeller
-
 21.01.18 12:02Belföld

A keresztény, jobboldali, konzervatív véleményeket a Twitter és a Facebook is korlátozza – állítja részben személyes tapasztalataira, részben egy a Twitter vezérigazgatójáról készült hangfelvételre hivatkozva Varga Judit igazságügyi miniszter. A miniszter a Facebookon osztotta meg a véleményét, miszerint a Facebook és a Twitter titokban, politikai…

Varga Judit a Facebookon jelentette be, hogy megrendszabályozná a közösségi oldalakat

HVG
-
 21.01.18 15:32Belföld

Az igazságügyi miniszter összehívja a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését is, mert szerinte a közösségimédia-szolgáltatók politikai céllal korlátozzák bizonyos profilok láthatóságát.

Varga Judit “áldozatjátszmája” – kommunikációs struccpolitika

Városi Kurír
-
 21.01.19 07:55Vélemény

Varga Judit igazságügyminiszter-közszolga hétfőn -meglovagolva a tényt, hogy Donal Trump közösségi oldalait felbújtás okán korlátozták, vagy törölték- közösségi oldalán kifejtette, hogy a "keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Facebook is úgy korlátozza, hogy csökkenti azok elérését.

Ha korlátozott véleményekért akar szankcionálni a miniszter, akkor az M1-gyel kezdje!

kecsUP
-
 21.01.18 18:02Belföld

El tudják képzelni, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter nekiront az M1 csatornának azzal, hogy ott elhallgatnak, korlátoznak véleményeket? Hogy miért kérdezem? Varga Judit a Facebook oldalára írta ki, hogy saját tapasztalata is van arról, hogyan korlátozza a véleményeket a közösségi média. “Titokban, politikai céllal úgy korlátozzák a felhasznál

A közösségi oldalak szankcionálási lehetőségeit vizsgálja a kormány?

Borsod24
-
 21.01.18 12:45Belföld

Varga Judit a héten egyeztet a Gazdasági Versenyhivatal elnökével is „a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok szankcionálási lehetőségeiről”. A keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Twitter és a Facebook is korlátozza – állítja részben személyes tapasztalataira, részben egy a Twitter vezérigazgatójáról készült hangfelvételre…

Varga Judit mielőbb lépne a Facebookkal szemben

Magyar Hang
-
 21.01.18 10:49Belföld

A keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Facebook úgy korlátozza, hogy csökkenti azok elérését. Erről személyes tapasztalatom is van – írta az igazságügyi miniszter.

A techcégek minden alapvető demokratikus jogi normát megszegnek

Magyar Nemzet
-
 21.01.18 09:30Belföld

Varga Judit szerint a közösségi médiaszolgáltatók úgy korlátozzák a profilunk elérését, hogy arról mi nem tudunk.

Varga Judit harcba szólít, mert a Facebook tiltja a keresztény véleményeket

Hírklikk
-
 21.01.18 11:46Belföld

Az igazságügyi miniszter összehívta a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését a tech cégek „rendszerszintű visszaélései" miatt.