Megkezdődött Joe Biden jelöltjeinek meghallgatása

Demokrata
-
 21.01.19 19:45Külföld

Megkezdődött Joe Biden jelöltjeinek meghallgatása az amerikai szenátusban.

17 kapcsolódó hír

Megkezdődött Biden kulcsembereinek meghallgatása

168.hu
-
 21.01.19 19:11Külföld

A washingtoni törvényhozás felsőházában meghallgatják a pénzügyminiszteri posztra jelölt Janet Yellent, a külügyi, a védelmi és a belbiztonsági tárca vezetését várhatóan átvevő Antony Blinkent, Lloyd Austint és Alejandro Mayorkast, valamint a nemzeti hírszerzési igazgatói tisztségre esélyes Avril Hainest.

Megkezdődött Joe Biden kormányzati jelöltjeinek meghallgatása

888.hu
-
 21.01.19 20:20Külföld

Megkezdődött a Joe Biden megválasztott amerikai elnök által egyes, kulcsfontosságú kormányzati tisztségekre jelölt személyek meghallgatása kedden a szenátus illetékes bizottságaiban.

Megkezdődött Joe Biden jelöltjeinek meghallgatása a szenátusban

ATV
-
 21.01.19 18:26Külföld

Megkezdődött a Joe Biden megválasztott amerikai elnök által egyes kulcsfontosságú kormányzati tisztségekre jelölt személyek meghallgatása kedden a szenátus illetékes bizottságaiban.

Szerdán beiktatják hivatalába Joe Bident

NLC
-
 21.01.19 09:43Külföld

Donald Trump nem vesz részt a ceremónián.

Soha nem látott biztonsági intézkedések Washingtonban - Merénylettől féltik Joe Bident

Blikk
-
 21.01.18 20:30Külföld

A világ legszigorúbban védett politikusává lépett elő Joe Biden (78), amikor a novemberi választások után kiderült: ő lesz az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke.

Elkezdték Joe Biden jelöltjeinek meghallgatását

Portfolio
-
 21.01.19 19:05Külföld

Megkezdődött a Joe Biden megválasztott amerikai elnök által egyes, kulcsfontosságú kormányzati tisztségekre jelölt személyek meghallgatása kedden a szenátus illetékes bizottságaiban.

Joe Biden amerikai elnök beiktatási ceremóniája az ATV és az ATV Spirit műsorában

Márkamonitor
-
 21.01.19 12:05Külföld

Január 20-án az ATV-n és az ATV Spiriten párhuzamosan nyomon lehet követni Joe Biden amerikai elnök beiktatási ceremóniáját. Az ATV-n a hírműsorok feldolgozásában, az ATV Spirit rádióban pedig 17:30-tól élőben közvetítik az eseményt. Mindkét csatornán az ATV hivatalos amerikai partnerének, a CNN-nek az élő adását láthatják a nézők az…

Így iktatják be hivatalába Joe Bident, az Egyesült Államok 46. elnökét

Infostart
-
 21.01.19 20:00Külföld

A beiktatási ünnepséget 1937 óta mindig január 20-án tartják. Korábban március 4. volt a napja, de egy alkotmánymódosítással előbbre hozták az időpontot, hogy közelebb essen a választás - szintén alkotmányban rögzített - novemberi dátumához. Az első elnök, George Washington beiktatása egyébként nem Washingtonban, hanem New…

Magyarország is ott lesz Biden beiktatásán!

Pécs Aktuál
-
 21.01.19 15:13Külföld

Noha durván terjed a hír az online terekben arról, hogy Magyarországot (és/vagy Orbán Viktort) nem hívták meg Joe Biden beiktatási ceremóniájára, a valóság az, hogy Magyarország képviselteti magát az eseményen. A Külühyminisztérium megerősítette, hogy „a megválasztott amerikai elnök kongresszusi beiktatására…

Biden blokkolni fogja Trump tervét a beutazási korlátozások feloldására

Mandiner
-
 21.01.19 07:27Külföld

Jen Psaki, a hivatalba lépő demokrata párti elnök szóvivője egy Twitter-bejegyzésben írta, hogy az orvosi csapatuk tanácsára döntenek így.

Rendkívüli katonai és biztonsági intézkedések mellett iktatják be szerdán Joe Bident

Jövő TV
-
 21.01.19 16:02Vélemény

Bennfentes támadástól tart az FBI, ezért mind a 25 ezer nemzeti gárdatagot szigorúan átvizsgálják Joe Biden beiktatása előtt.

Megkezdődött Joe Biden jelöltjeinek meghallgatása a szenátusban

ma.hu
-
 21.01.19 19:22Külföld

Az alkotmányos előírások értelmében a kinevezéseket a szenátus plenáris ülése szavazza meg a szakbizottsági jóváhagyást követően.

Mit hoz a világnak és nekünk Biden elnöksége?

Magyar Hang
-
 21.01.19 19:00Külföld

Joe Biden beiktatása előtt Jeszenszky Géza volt külügyminiszterrel, korábbi washingtoni nagykövetünkkel beszélgettünk.

Megkezdődött Joe Biden jelöltjeinek meghallgatása az amerikai szenátusban

Pesti Hírlap
-
 21.01.19 18:49Külföld

A washingtoni törvényhozás felsőházában meghallgatják a pénzügyminiszteri posztra jelölt Janet Yellent, a külügyi, a védelmi és a belbiztonsági tárca vezetését várhatóan átvevő Antony Blinkent, Lloyd Austint és Alejandro Mayorkast, valamint a nemzeti hírszerzési igazgatói tisztségre esélyes Avril Hainest. A szenátus hírszerzési bizottságában Avril

Jeszenszky Géza: a washingtoni viszony alakulása a magyar kormány kezében van

Hírklikk
-
 21.01.19 18:45Külföld

A magyar kormány azért nem kapott meghívót Joe Biden beiktatására, mert egyetlen más kormány sem kapott. A ceremóniára  mindig a nagykövetet hívják meg, mert ő az államfő képviselője. Ha tehát ott van a beiktatáson, akkor teljes joggal képviseli az országot. Magyarországot Takács Szabolcs washingtoni nagykövetünk képviseli majd. S,…

Biden blokkolni fogja Trump friss rendeletét

Magyar Hírlap
-
 21.01.19 07:33Külföld

Trump hétfőn írta alá azt a rendeletet, amely feloldja a világjárványra válaszul tavaly év elején elrendelt korlátozásokat.

Szavazzon! Lesznek tüntetések Joe Biden beiktatási ceremóniája idején?

hirado.hu
-
 21.01.18 16:10Külföld

Szerdán iktatják be hivatalába Joe Bident, az Egyesült Államok 46. elnökét. Ezúttal arról a kérdésről is kikérjük olvasóink véleményét, vajon lesznek-e demonstrációk a demokrata párti elnök beiktatási ceremóniája idején.