Gáspár Dávid szerint a Sopron „okos kosárlabdával” lett csoportelső az Euroligában

M4 Sport
-
 21.01.19 09:16Kosárlabda

A vezetőedző Gáspár Dávid szerint csapata okosan kosárlabdázott, ennek köszönhető, hogy a Sopron Basket csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe a női Euroligában.

5 kapcsolódó hír

Női kosárlabda Euroliga – Gáspár Dávid szerint „okos kosárlabdát” mutattak a soproniak

Kisalföld
-
 21.01.19 08:42Megyei

A vezetőedző Gáspár Dávid szerint csapata okosan kosárlabdázott, ennek köszönhető, hogy a Sopron Basket csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe a női Euroligában.

Női kosárlabda Euroliga – Gáspár Dávid szerint “okos kosárlabdát” mutattak

Sportkatlan
-
 21.01.19 08:33Kosárlabda

A vezetőedző Gáspár Dávid szerint csapata okosan kosárlabdázott, ennek köszönhető, hogy a Sopron Basket csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe a női Euroligában.     A soproniak a hétfői ötödik fordulóban hét ponttal nyertek a Bourges otthonában, így százszázalékos teljesítménnyel állnak a kvartett élén.     “Gratulálok a…

A Sopron legyőzte Bourges együttesét, negyeddöntős

Sport365
-
 21.01.18 22:04Kosárlabda

Gáspár Dávid csapata 74-67-re győzte le a francia csapatot.

A Bourges ellen folytatja az Euroligában a Sopron

Wbasket
-
 21.01.18 18:23Kosárlabda

Hétfőn megkezdődik a bourges-i Euroliga HUB2 buborékos torna. A Sopron Basket 20 órától a házigazda Bourges ellen lép pályára. Rendkívül kedvező pozícióból fordul a bourges-i erőfelmérőre a Sopron, miután eddig mind a négy mérkőzését megnyerte a sorozatban. Saját kezében van tehát Gáspár Dávid együttesének a sorsa. Ráadásul…

Női kosár: A játékosok más minőséget képviselnek itt – Gáspár Dávid

NSO
-
 21.01.18 13:42Kosárlabda

Az itthon és a nemzetközi porondon is hibátlan Sopron Basket edzője, Gáspád Dávid úgy véli, koncentráltnak kell lenniük a Bourges ellen, s arról is beszélt, hogy Határ Bernadett hétről hétre nyeri vissza az erejét.