Bankszámlák: közel az igazság pillanata a díjakról

Azenpenzem
-
 21.01.18 16:33Gazdaság

Január végéig részletes díjkimutatást kell küldeniük a bankoknak lakossági ügyfeleik számlája tavalyi egész évi költségeiről – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Ez az első egész éves kimutatás.

6 kapcsolódó hír

Napokon belül fontos levelet kapnak a bankoktól a lakossági ügyfelek

Portfolio
-
 21.01.18 10:34Gazdaság

Idén január végéig részletes, ám egyszerűen áttekinthető díjkimutatást kapnak a lakossági banki ügyfelek bankszámlájuk tavalyi egész évi költségeiről. A költségek áttekintése, összehasonlítása révén eldönthető, hogy érdemes-e folyószámlát, vagy – pl. egyablakos, egyszerű ügyintézéssel – akár bankot is váltani - hívta fel a figyelmet az MNB.

Ön megkapta már? Fontos levél érkezik a banktól januárban

Blikk
-
 21.01.19 10:18Bulvár

Mindenki megnézheti, mennyit költött tavaly bankolásra: nem csak a számlavezetésre, hanem a többi szolgáltatásra is. Január végéig ugyanis a bankok elküldik az erről szóló levelet.

Figyelem! Mától küldik a bankok, mennyit költöttünk tavaly

Metropol
-
 21.01.19 07:20Bulvár

A táblázat segítéségével átnézhetjük a költségeinket, cserélhetünk számlacsomagot illetve gyorsabban válthatunk pénzintézetet is.

Mnb: a lakossági bankszámlák tavalyi költségeit közlik január végéig a bankok

Nyíregyháza
-
 21.01.18 10:34Belföld

Idén január végéig részletes, ám egyszerűen áttekinthető díjkimutatást kapnak a lakossági banki ügyfelek bankszámlájuk tavalyi egész évi költségeiről. A költségek áttekintésével, összehasonlításával eldönthető, hogy érdemes-e folyószámlát vagy akár bankot is váltani - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfői, MTI-nek…

Januárban mindenki megkapja bankjától az egyik legfontosabb levelet

VG
-
 21.01.19 09:56Pénzügy

Mindenki megnézheti, mennyit költött tavaly bankolásra, nem csak a számlavezetésre, hanem a többi szolgáltatásra is.