Hivatalos: a Fifa is bűnösnek találta az Atlético Madrid focistáját, erre a büntetésre számíthat

Blikk
-
 21.01.18 15:32Sport

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfőn elutasította az Atlético Madrid fellebbezését, így ismét életbe lépett a spanyol klub angol védőjének, Kieran Trippier-nek az eltiltása - ennek értelmében az angol védő februárig nem léphet pályára.

4 kapcsolódó hír

Játékossors: elutasított fellebbezés – Trippier február végéig nem játszhat

NSO
-
 21.01.18 13:48Foci

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfőn elutasította az Atlético Madrid fellebbezését, így ismét életbe lépett a spanyol klub angol védőjének, Kieran Trippiernek az eltiltása. A futballista – aki hazájában megsértette a sportfogadásra vonatkozó szabályokat – február végéig nem játszhat.

Sportfogadási csalás miatt továbbra sem játszhat Trippier

VG
-
 21.01.18 15:53Sport

A játékos fogadási tippet adott rokonának arról, hova igazol, ám ez kiderült, és eltiltották. Fellebbezését keményen elutasították.

Elutasított fellebbezés, Trippier február végéig nem játszhat

Parameter
-
 21.01.18 14:08Határtalan

Az angol szövetség (FA) közvetlenül karácsony előtt sújtotta tízhetes  eltiltással és 77 ezer eurós bírsággal a 30 éves Trippiert. A vád szerint a 25-szörös válogatott futballista hét pontban is megszegte a szabályokat, az FA ezek közül négyben találta bűnösnek. Az ügy azzal van összefüggésben, amikor a játékos 2019 júliusában a Tottenham…

A FIFA is bűnősnek találta az Atletico Madrid focistáját sportfogadás miatt

Origo
-
 21.01.18 13:45Foci

Az angol szövetség még karácsony előtt büntette tízhetes eltiltással és 77 ezer eurós bírsággal a játékost.