Brüsszel felszólította Oroszországot Navalnij kapcsán

Demokrata
-
 21.01.18 15:53Külföld

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon engedésére szólított fel.

12 kapcsolódó hír

Kreml-szóvivő: „Mi történt? Letartóztatták Navalnijt Németországban? Nem tudok semmiről”

444.hu
-
 21.01.17 21:16Külföld

A Kreml úgy tesz, mintha lényegtelen lenne az ügy, miközben a hatósági fellépés egész másra utal. A balti államok, a szlovák és a lengyel külügy is az ellenzéki politikus szabadon engedésére szólították fel Oroszországot.

A magyar kormánynak sem tetszik, ami Navalnijjal történik

Liner
-
 21.01.18 19:12Külföld

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közlése alapján Magyarország is elfogadta azt a közös uniós állásfoglalást, melyben az Európai Tanács nyíltan elítélte Oroszországot Alekszej Navalnij letartóztatása miatt.

Harminc napra letartóztatták Alekszej Navalnijt, a magyar kormány is elítéli a döntést

ATV
-
 21.01.18 16:41Baleset-bűnügy

Egyszerre három eljárás is folyik az ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij ellen, aki fél év után érkezett vissza Oroszországba, és egyből le is tartóztatták. Számos európai vezető felszólalt az őrizetbe vétele ellen.

A német kormány elítéli Navalnij őrizetbe vételét

Blikk
-
 21.01.18 17:58Külföld

A német szövetségi kormány elítéli Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus őrizetbe vételét - jelentették be hétfőn Berlinben.

Harmincnapi letartóztatásra ítélték Alekszej Navalnijt

Biztonságpiac
-
 21.01.19 05:35Külföld

Egy bíróság Himkiben elrendelte Alekszej Navalnij harminc napra szóló letartóztatását. Az orosz ellenzéki politikus vasárnap este tért vissza németországi gyógykezeléséből, miután nyugati országok laboratóriumi vizsgálatainak egybehangzó eredménye szerint augusztusban méreggel próbálták meggyilkolni Oroszországban.. A február 15-ig tartó…

Az Európai Bizottság elnöke Navalnij azonnali szabadonengedésére szólított fel

Biztonságpiac
-
 21.01.19 06:35Külföld

Az Európai Bizottság elnöke elítélte hétfőn Alekszej Navalnij letartóztatását, és az orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon engedésére és biztonságának szavatolására szólította fel az orosz hatóságokat. Ursula von der Leyen hangsúlyozta: a politikai ellenzék fogva tartása nem egyeztethető össze Oroszország nemzetközi…

A magyar kormány is elítéli Navalnij letartóztatását

HVG
-
 21.01.18 16:53Külföld

Az orosz ellenzéki politikust vasárnap vették őrizetbe, az eljárással szemben az Európai Bizottság hétfői állásfoglalásában emelt kifogást.

Navalnij-ügy: tiltakozik az EU

Euronews
-
 21.01.18 20:12Külföld

A magyar Külügyminisztérium is támogatja az uniós álláspontot, így Magyarország is tiltakozik az orosz ellenzéki vezető őrizetbe vétele ellen.

30 napra őrizetben Navalnij

RTL Klub
-
 21.01.18 18:55Baleset-bűnügy

30 napra letartóztatták az orosz ellenzéki vezetőt, Alekszej Navalnijt. A nyáron  megmérgezett, majd meggyógyult politikus tegnap tért vissza hazájába, ahol azonnal őrizetbe vették. Egy sor ország felszólította Moszkvát, hogy engedjék szabadon, de az oroszok lényegében megüzenték: mindenki törődjön a maga dolgával.

Magyarország is elítéli Alekszej Navalnij letartóztatását

Mandiner
-
 21.01.18 17:36Vélemény

A Külgazdasági és Külügyminisztérium az Indexnek elmondta: elfogadták a közös uniós állásfoglalást, amelyben az Európai Tanács kemény szavakkal illeti Oroszországot Alekszej Navalnij letartóztatása miatt.

A kormány elítéli Navalnij letartóztatását

Magyar Narancs
-
 21.01.18 17:21Külföld

Jelenlegi állapot szerint február 15-ig őrizetben marad.

Fordulat: a magyar kormány elítélte Moszkvát

Index
-
 21.01.18 16:24Külföld

A magyar kormány csatlakozott az Európai Tanács Navalnij, orosz ellenzéki politikus letartózatása ügyében kiadott állásfoglalásához.