Fegyverrel fenyegetett egy nőt ez a férfi Tolna megyében, lökdöste és a pulcsiját is eltépte az áldoz…

Blikk
-
 21.01.18 15:38Baleset-bűnügy

A tamási rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével rövid időn belül elfogtak egy 54 éves Magyarkesziben élő férfit, aki egy fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetett meg egy iregszemcsei üzlet előtt egy helyi lakost.

3 kapcsolódó hír

Őrizetben a garázda

Police
-
 21.01.18 14:10Baleset-bűnügy

Őrizetben a garázdaTolna Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 18., h - 14:10 A tamási rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével rövid időn belül elfogtak egy 54 éves Magyarkesziben élő férfit, aki egy fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegetett meg egy iregszemcsei üzlet előtt egy helyi lakost.

Rajtakapta a tulaj a betörőt, ahogy feltöri a pincéjét, majd előkerült egy kés

Parameter
-
 21.01.19 12:58Határtalan

A férfi egy pozsonyi lakóház pincéjét törte fel. Csakhogy mielőtt még kirámolhatta volna, a tulajdonos rajtakapta. A betörő egy késsel megfenyegette a tulajt, így az kénytelen volt futni hagyni őt. A helyszínre kiérkező rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit és a rendőrségre szállították. A férfit lopási kísérlettel és magánlaksértéssel gyanús

A Terrorelhárítási Központ segítségével fogták el – videóval!

Teol
-
 21.01.18 14:22Baleset-bűnügy

A tamási rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével rövid időn belül elfogtak egy 54 éves Magyarkesziben élő férfit.