Világszerte Navalnij szabadon bocsátását követelik

168.hu
-
 21.01.18 05:33Baleset-bűnügy

Az orosz ellenzéki aktivistát hazatérte után, tegnap este vették őrizetbe az orosz hatóságok.

45 kapcsolódó hír

A Soros-hálózat is követeli Navalnij szabadon engedését

Demokrata
-
 21.01.18 07:47Baleset-bűnügy

Joe Biden leendő tanácsadója és pár európai politikus mellett az Amnesty International is tiltakozik az orosz ellenzéki politikus őrizetbe vétele miatt.

Alighogy hazatért, őrizetbe vették Navalnijt

Alekszej Navalnijt vasárnap őrizetbe vette az orosz rendőrség a moszkvai seremetyjevói repülőtéren. A politikus Berlinből érkezett vissza hazájába, ahol azt követően kezelték kórházban, hogy augusztusban több nyugati laboratórium megállapítása szerint Oroszországban megmérgezték.

Letartóztatták Alekszej Navalnijt, miután leszállt a repülőről

Liner
-
 21.01.17 19:13Baleset-bűnügy

Annak ellenére, hogy már korábban is letartóztatással fenyegették az orosz hatóságok, mégis visszatért hazájába Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus, akit még augusztusban mérgeztek meg az orosz titkosszolgálatok.

Navalnij azonnali szabadon bocsátását követelik európai vezetők és Biden leendő tanácsadója

ATV
-
 21.01.18 06:18Baleset-bűnügy

A Moszkvába hazatérésekor őrizetbe vett Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon bocsátását követelték vasárnap európai vezetők és Joe Biden hivatalba lépő amerikai elnök leendő tanácsadója is.

Az Európai Bizottság elnöke Navalnij azonnali szabadonengedésére szólított fel

ATV
-
 21.01.18 16:30Baleset-bűnügy

Az Európai Bizottság elnöke elítélte hétfőn Alekszej Navalnij letartóztatását, és az orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon engedésére és biztonságának szavatolására szólította fel az orosz hatóságokat.

Navalnij gépe leszállt: Moszkvában aktivistákat vettek őrizetbe

hirado.hu
-
 21.01.17 18:26Baleset-bűnügy

Visszatért Moszkvába Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus, az őt szállító gép vasárnap este landolt a seremetyjevói repülőtéren. A landolás előtt a vnukovói repülőtéren több hívét őrizetbe vették a hatóságok.

Navalnij szabadon bocsátását követelik európai vezetők és Biden leendő tanácsadója

HírTV
-
 21.01.17 18:38Külföld

A Moszkvába hazatérésekor őrizetbe vett Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon bocsátását követelték vasárnap.

Őrizetbe vették Navalnijt Moszkvában

24.hu
-
 21.01.17 18:32Baleset-bűnügy

Az ellenzéki aktivista otthoni hívei közül többeket már a landolás előtt lekapcsoltak a hatóságok.

Rögtön lecsapott a bíróság Alekszej Navalnijra

Napi.hu
-
 21.01.18 15:32Baleset-bűnügy

Harmincnapi letartóztatásra ítélte hétfőn egy bíróság Himkiben Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust - írja az MTI.

Navalnij szabadon bocsátását követelik demokratikus államok vezetői

Blikk
-
 21.01.18 09:27Baleset-bűnügy

Több demokratikus állam vezetője is felszólalt Alekszej Navalnij elfogása ellen.

Alig érkezett meg Moszkvába, máris őrizetbe vették Navalnijt (2.)

Portfolio
-
 21.01.17 19:23Baleset-bűnügy

Őrizetbe vették Moszkvában, elvezették Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust a rendőrök vasárnap este a seremetyjevói repülőtér útlevél-ellenőrzéséről.

Várják a Navalnijt szállító gép érkezését, több hívét őrizetbe vették

A moszkvai vnukovói repülőtéren várják a Navalnijt szállító gép érkezését, az ellenzéki politikus több hívét őrizetbe vették. Navalnij Berlinből érkezik, ahol azt követően kezelték kórházban, hogy augusztusban több nyugati laboratórium megállapítása szerint Oroszországban megmérgezték. A Kreml tagadta, hogy köze lett volna az incidenshez. A…

Harmincnapi letartóztatásra ítélték Alekeszej Navalnijt

Propeller
-
 21.01.18 15:55Baleset-bűnügy

Harmincnapi letartóztatásra ítélte hétfőn egy bíróság Himkiben Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust, aki vasárnap este tért vissza németországi gyógykezeléséből. Azután tért vissza szülőhazájába, miután nyugati országok laboratóriumi vizsgálatainak egybehangzó eredménye szerint augusztusban megpróbálták megmérgezni Oroszországban.…

Navalnij szabadon bocsátását követelik

Ripost
-
 21.01.18 06:49Baleset-bűnügy

A Moszkvába hazatérésekor őrizetbe vett Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon bocsátását követelték vasárnap európai vezetők és Joe Biden hivatalba lépő amerikai elnök leendő tanácsadója is.

Navalnij leszállt Moszkvában és el is vitték a rendőrök

Szó volt róla, hogy már a reptérről elvihetik az orosz rendőrök, és végül így is történt. A gépét egy utolsó pillanatban észlelt "technikai hiba" miatt átirányították egy messzebbi reptérre, így a támogatóival sem találkozhatott.

Alekszej Navalnij szabadon engedését követelik Európa vezetői és Joe Biden tanácsadója

Infostart
-
 21.01.18 06:42Baleset-bűnügy

A Moszkvába hazatérésekor őrizetbe vett Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon bocsátását követelték vasárnap európai vezetők és Joe Biden hivatalba lépő amerikai elnök leendő tanácsadója is.

Navalnij úton van Oroszországba

HVG
-
 21.01.17 16:30Baleset-bűnügy

Vasárnap délután Berlinben felszállt a Moszkvába tartó repülőgépre Alekszej Navalnij, a legismertebb orosz ellenzéki, aki az utóbbi fél évben Németországban lábadozott, miután tavaly augusztusban idegméreggel próbálták őt megölni az oroszországi Tomszkban.

Navalnij szabadon bocsátását követelik világszerte

Az orosz ellenzéki aktivistát hazatérte után, tegnap este vették őrizetbe orosz hatóságok. Moszkvába hazatérésekor őrizetbe vett Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon bocsátását követelték vasárnap európai vezetők és Joe Biden hivatalba lépő amerikai elnök leendő tanácsadója is – írja az MTI. Navalnij Berlinből érkezett…

Ahogy leszállt a gépe Moszkvában, rögtön őrizetbe vették Navalnijt

Euronews
-
 21.01.17 22:51Baleset-bűnügy

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust a rendőrök vasárnap este a moszkvai seremetyjevói repülőtér útlevél-ellenőrzésénél vették őrizetbe

Letartóztatták Alekszej Navalnijt!

Az orosz hatóságok letartóztatták Alekszej Navalnijt, nem sokkal azután, hogy leszállt a gépe a Moszkva közelében található Sheremetyevo repülőtéren. Az ellenzéki vezetőt a határellenőrzés során tartóztatták le, az eseményt több médium is élőben végigkövette.

Ursula von der Leyen Navalnij azonnali szabadon engedésére szólított fel

Körkép
-
 21.01.18 12:53Baleset-bűnügy

Az Európai Bizottság elnöke elítélte hétfőn Alekszej Navalnij letartóztatását, és az orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon engedésére és biztonságának szavatolására szólította fel az orosz hatóságokat.   Ursula von der Leyen hangsúlyozta: a politikai ellenzék fogva tartása nem egyeztethető össze Oroszország nemzetközi…

A külügyi szóvivő az orosz jogrend tiszteletben tartására szólította fel a bírálókat

Népszava
-
 21.01.18 11:48Baleset-bűnügy

Zaharova Jake Sullivan, Joe Biden megválasztott amerikai elnök leendő nemzetbiztonsági tanácsadója Twitter-bejegyzésére reagált, amelyben az Navalnij azonnali szabadon bocsátását és az ellene elkövetett merénylet elkövetőinek felelősségre vonását sürgette.

Navalnij szabadon bocsátását követelik európai vezetők és Biden leendő tanácsadója

A Moszkvába hazatérésekor őrizetbe vett Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon bocsátását követelték vasárnap európai vezetők és Joe Biden hivatalba lépő amerikai elnök leendő tanácsadója is.

Megérkezett Navalnij Moszkvába, őrizetbe vették

Szoljon
-
 21.01.17 19:29Baleset-bűnügy

Kezdeményezték az úgynevezett Yves Rocher-ügyben Navalnijra kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés letöltendővé változtatását.

Mit kezd a Kreml Navalnijjal?

moszkvater
-
 21.01.17 07:38Határtalan

A játszma. A tervek szerint a vasárnap esti órákban száll le Moszkvában az a berlini gép, amelyen Alekszej Navalnij visszatér Oroszországba. Letartóztatják-e a hatóságok az ellenzéki politikust, avagy a fenyegetések ellenére engedik szabadon belépni az országba. Így aztán egy darabig még mindenképpen még várni kell arra, hogy Navalnijból…

Harmincnapi letartóztatásra ítélték Alekszej Navalnijt

Az ellenzéki politikus arra kéri híveit, tüntessenek.

Harminc napra bezárják Alekszej Navalnijt

HVG
-
 21.01.18 14:50Baleset-bűnügy

Az orosz ellenzéki politikus vasárnap este érkezett vissza Moszkvába Berlinből, ahol megmérgezése óta lábadozott. Azonnal őrizetbe vették, egy rendőrörsre vitték, ahol megtartották a bírósági meghallgatását, és már el is ítélték.

Hatalmas show lett Navalnij hazatérése

Az orosz ellenzéki politikust a reptéren a leszállás után azonnal őrizetbe vették.

Navalnij azonnali szabadon bocsátását követelik európai vezetők és Biden leendő tanácsadója

A Moszkvába hazatérésekor őrizetbe vett Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus

Navalnij szabadon bocsátását követelik európai vezetők és Biden leendő tanácsadója

"Újabb bizonyítéka annak, hogy az orosz hatóságok el akarják hallgattatni."

Mi lesz, ha Navalnij ma tényleg hazatér Oroszországba?

Hírklikk
-
 21.01.17 18:30Baleset-bűnügy

Óriási nemzetközi figyelem kíséri Alekszej Navalnij mára bejelentett hazatérését Oroszországba. Az ellenzéki vezető hónapokat töltött Németországban azután, hogy életveszélyesen megmérgezték Oroszországban, és augusztus végén egy német kórházba szállították. A moszkvai hatóságok már előre közölték, hogy amint orosz fölre teszi…

Navalnij szabadon bocsátását követelik az európai és az amerikai vezetők

Hírklikk
-
 21.01.18 11:04Baleset-bűnügy

A Moszkvába hazatérésekor őrizetbe vett Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon bocsátását követelték vasárnap európai vezetők és Joe Biden hivatalba lépő amerikai elnök leendő nemzetbiztonsági tanácsadója is.

Navalnij szabadon bocsátását követelik a nyugati vezetők

ma7.sk
-
 21.01.18 09:10Baleset-bűnügy

 Moszkvába hazatérésekor őrizetbe vett Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon bocsátását követelték vasárnap európai vezetők és Joe Biden hivatalba lépő amerikai elnök leendő tanácsadója is.

Navalnij szabadon bocsátását követelik

Mandiner
-
 21.01.18 07:10Baleset-bűnügy

Több európai vezető és Biden leendő tanácsadója is elítéli az orosz ellenzéki politikus őrizetbe vételét.

Navalnij szabadon bocsátását követelik világszerte

VG
-
 21.01.18 06:46Baleset-bűnügy

A Moszkvába hazatérésekor őrizetbe vett ellenzéki politikus azonnali szabadon bocsátását követelték európai vezetők és Biden leendő tanácsadója is.

Amint leszállt Moszkvában Navalnij gépe, azonnal őrizetbe vették – a világ vezetői hevesen tiltakoznak az oroszok lépé…

Borsod24
-
 21.01.18 06:17Baleset-bűnügy

Az eddigi adatok szerint igen nagy a valószínűsége, hogy az egyik legkritikusabb orosz ellenzékit augusztusban szándékosan akarták megmérgezni, a szálak a Kremlbe vezetnek. Most pedig amint orosz földre lépett volna Alekszej Navalnij, azonnal lecsaptak rá a hatóságok és őrizetbe vették. Őrizetbe vették Moszkvában, elvezették Alekszej…

Megérkezett Navalnij Moszkvába, őrizetbe vették

Kemma
-
 21.01.17 19:29Baleset-bűnügy

Kezdeményezték az úgynevezett Yves Rocher-ügyben Navalnijra kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés letöltendővé változtatását.

Harmincnapi letartóztatásra ítélték Alekeszej Navalnijt

ma.hu
-
 21.01.18 15:44Baleset-bűnügy

Az orosz ellenzéki politikus vasárnap este tért vissza németországi gyógykezeléséből.

Navalnij szabadon bocsátását követelik az európai vezetők – lapszemle

Huppa
-
 21.01.18 07:35Baleset-bűnügy

…és Biden leendő nemzetbiztonsági tanácsadója Hazaérkezése után egyből őrizetbe vették Navalnijt az orosz hatóságok. Kormányunk legutóbb az ENSZ emberi jogi szakértőit oktatta ki Ki is verték a biztosítékot az ENSZ diplomatáinál. Egy kisebb szerkesztőség dolgozik azon, hogy Szijjártó Pétert nagyon fontos embernek lássuk A külügyi tárca…

Új Európai Bauhaus - Ursula von der Leyen programindító videóüzenete

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke videóüzenetben hirdette meg az EU Új Európai Bauhaus programjának indulását. A program célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a művészeteket, a kultúrát, a tudományt és a technológiát a fenntarthatóbb jövő megteremtése reményében.

Navalnij szabadon bocsátását követelik európai vezetők

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus azonnali szabadon bocsátását követeli több európai vezető és Joe Biden hivatalba lépő amerikai elnök leendő tanácsadója is – írja az

Őrizetbe vették a megmérgezése után hazatérő Alekszej Navalnijt

Telex
-
 21.01.17 18:47Baleset-bűnügy

Az eredeti tervek szerint a Vnukovo repülőtérre érkezett volna meg a járat, szimpatizánsai és a média ott várta Navalnijt a mínusz 20 fokos hidegben, de az utolsó percekben furcsamód átirányították a Seremetyjevói reptérre, ahol végül landolt a gép. Több támogatóját és testvérét is őrizetbe vették.

Navalnij leszállt Moszkvában, őrizetbe vették

Index
-
 21.01.17 18:30Baleset-bűnügy

A politikus a bíróság ítéletéig őrizetben marad.

Megérkezett Oroszországba Alekszej Navalnij, több hívét őrizetbe vették

Origo
-
 21.01.17 18:25Baleset-bűnügy

Az őt szállító repülőgép vasárnap este landolt a seremetyjevói repülőtéren.

Az orosz rendőrség letartóztatta Alekszej Navalnijt, gyakorlatilag földet érése után azonnal

Mérce
-
 21.01.17 17:06Baleset-bűnügy

5 hónapos németországi gyógykezelése után érkezik vissza Oroszországba, de 10 perccel a landolás előtt nem engedték gépét az eredeti célállomáson leszállni.