Az Egyesült Államok a Xiaomit is feketelistára juttatta

GSMring
-
 21.01.15 09:34Mobiltech

A Xiaomi is felkerült az Egyesült Államok feketelistájára, de nem olyan vészes a helyzet mint a Huawei esetében, elmondjuk, hogy miért. A Reuters szerint a napokban újabb kínai cégek kerültek fel az Egyesült Államok feketelistájára. A hírforrás információi szerint most kilenc kínai vállalat került fel a listára melyek közül a legismertebb a Xiaomi.

4 kapcsolódó hír

A Xiaomi reagált Donald Trump feketelistájára

Liner
-
 21.01.15 16:32Mobiltech

A kínai elektronikai készülékeket gyártó és forgalmazó cég hivatalos közleményben határolódott el az Egyesült Államok elnökétől.

Amerikai feketelistára került fel a Xiaomi

Portfolio
-
 21.01.15 09:28Gazdaság

A Xiaomi is felkerült az Egyesült Államok feketelistájára, a "kínai katonai vállalatok" közé, még a Trump-kormányzat egyik utolsó lépéseként. A hírre több mint 10 százalékot esett a ma reggeli kereskedésben a vállalat részvényeinek árfolyama a hongkongi tőzsdén.

Az Egyesült Államok a Xiaomit is feketelistára juttatta

Mi történt a technológia világában? Elmondjuk röviden! Számos hazai hírcsatorna IT, mobiltechnológiát, robotikát érintő tartalmait foglaljuk össze pár perces podcast adásainkban.

Feketelistára került a Xiaomi (frissítve)

NapiDroid
-
 21.01.15 01:39Mobiltech

A Xiaomi felkerült az USA egyik feketelistájára, ami azokat a vállalatokat tartalmazza, amelyek állítólagosan kapcsolatban állnak a kínai hadsereggel. Ez nem ugyanaz a lista, amelyre a Huawei került 2019-ben, de ennek is lehetnek negatív következményei. (Frissítettük a cikket a Xiaomi reakciójával.) A Reuters információi szerint a…