20 kapcsolódó hír

Letartóztatták a 25 éves drogkereskedő nőt, aki egy budapesti illegális hálózatot üzemeltetett

Liner
-
 21.01.15 00:50Életmód

Fiatal kora ellenére a mindössze 25 éves nő rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította kábítószercsempész és -értékesítő bandáját, melynek futárjait a magyar rendőrök a cseh egyenruhásokkal együttműködve kapták el.

Lebuktatták a 25 éves magyar „mamát”, nemzetközi drogbandát irányított

Metropol
-
 21.01.14 08:00Bulvár

A nő rendkívül szervezetten irányította a bandát. A rendőrök a cseh kollégákkal együttműködve elfogták a mamát és a futárait is.

Elkapták Mamát, egy drogkereskedő banda fejét

NLC
-
 21.01.14 10:15Baleset-bűnügy

A rendőrség szerint a nő rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította a kábítószer-kereskedő bandát. De „Mama” nem csak kábítószerben utazott.

A 25 éves Mama profiként szervezte a drogfutárok életét, de beszállt egy kicsit az embercsempészetbe is

Propeller
-
 21.01.14 06:22Belföld

​​​​​​​Egy 25 éves magyar nő, a „mama” rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította a kábítószer-kereskedő bandát. A futárait és őt a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt…

Úgy hivatkoznak rá, hogy a „mama”: nemzetközi drogkereskedő banda élén álló fiatal nőt kapcsoltak le a rendőrök

Blikk
-
 21.01.14 06:35Belföld

Egy 25 éves magyar nő, a „mama” rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította kábítószer-kereskedő bandáját. A futárait és őt a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök.

Nemzetközi drogbizniszt irányított egy 25 éves magyar nő

Noizz
-
 21.01.14 08:33Bulvár

Nemzetközi szintű kábítószer-kereskedő bandát irányított egy 25 éves magyar nő. A „Mama” fedőnévre hallgató M. Alexandra Máriát és futárait a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök.

Lebuktatták a “Mama” fedőnevű 25 éves magyar nőt, aki nemzetközi kábítószer- és embercsempész bandát irányított

Borsod24
-
 21.01.14 10:53Baleset-bűnügy

Kábítószer-kereskedő bandát irányított rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten az a nő, a rendőrség közleményében „mama” fedőneven emlegetett M. Alexandra Mária, akit illegális bevándorlókkal az autójában fogtal el hétfőn. A 25 éves nő ellen a Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett…

Lebukott a 25 éves embercsempész „Mama”, a drogbanda feje

hirado.hu
-
 21.01.14 08:05Baleset-bűnügy

A 25 éves nőt és drogfutárait a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a magyar rendőrök.

Egy 25 éves magyar nő, rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította a kábítószer-kereskedő bandát

Hírpress
-
 21.01.14 23:55Baleset-bűnügy

 A futárait és őt a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök.

Külföldről hozatta a drogot a 25 éves „mama”, hogy itthon teríthesse

Pesti Hírlap
-
 21.01.14 10:40Belföld

De embercsempészet miatt kapták el. Drogkereskedelem miatt folytat eljárást egy 25 éves nő ellen a Készenléti Rendőrség. A csak „mama” fedőnéven ismert M. Alexandra Mária rendszeresen vásárolt kábítószert külföldről, a marihuánát rokonok és futárok révén hozatta a gyanú szerint. A futároknak  megszervezte a pénzváltást, a vonatjegy…

Lebukott a „mama” és budapesti drogbandája

Ripost
-
 21.01.14 08:00Belföld

​​​​​​​Egy 25 éves magyar nő rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította a kábítószer-kereskedő bandát. A futárait és őt a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök.

Egy 25 éves magyar nő, a „mama” irányíthatta a nemzetközi bűnbandát

Magyar Hang
-
 21.01.14 07:28Belföld

A gyanú szerint a futárok részére megszervezte a pénzváltást, a vonatjegy vásárlását, a beszerző utakat pedig folyamatosan koordinálta, majd a beérkező árut továbbértékesítette.

Kábítószer-kereskedő bandát irányított a 25 éves „mama”, a maradék idejét embercsempészettel ütötte el

Egy 25 éves magyar nő, a „mama” rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította a kábítószer-kereskedő bandát. A futárait és őt a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök.

Rendőrkézen a drog-mama és csapata – kik azok az embercsempészek?

Városi Kurír
-
 21.01.14 10:25Vélemény

​​​​​​​Egy 25 éves magyar nő, a „mama” rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította drog-kereskedő bandáját. A  “mama” futárait és őt magát

Egy 25 éves magyar nő irányította a nemzetközi kábítószer-kereskedő bandát

ma.hu
-
 21.01.14 08:16Baleset-bűnügy

Egy 25 éves magyar nő, a "mama" rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította a kábítószer-kereskedő bandát. A futárait és őt a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök.

Az igen: 25 éves pesti nő volt a Keresztapa, nemzetközi drogbandát irányított

Indirekt
-
 21.01.14 08:03Baleset-bűnügy

A nőt és a banda tagjait a cseh és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya együtt fdoögta el, a 25 éves M. Alexandra Mária ellen kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. A gyanú szerint Alexandra rendszeresen vásárolt kábítószert külföldről, a marihuánát rokonokkal és futárokkal hozatta. Megszervezte…

Egy 25 éves magyar nő irányította a nemzetközi kábítószer-kereskedő bandát

Index
-
 21.01.14 07:04Belföld

Őt és futárait a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök.

Bebukott: csak mamanák hívták, egy 25 éves budapesti csaj durva bűnügyi hálózatot épített ki

HírHugó
-
 21.01.14 12:45Vélemény

Egy 25 éves  budapesti magyar nő, a „mama” rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította a kábítószer-kereskedő bandát. A futárait és őt a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök- írja a police.hu A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett…

Lebuktatták a rendőrök „Mamát” és csapatát

ObjektívHír
-
 21.01.14 09:17[N/A]

Egy 25 éves magyar nő, a „mama” rendkívül szervezetten, nemzetközi szinten irányította a kábítószer-kereskedő bandát. A futárait és őt a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Fiatal nő volt a kábítószer- és embercsempész banda vezetője

Nyugat
-
 21.01.14 06:53Baleset-bűnügy

A 25 éves, Mama fedőnevű nő irányította a bűnszervezetet, ő szervezte meg a bódító anyagok külföldi beszerzését és embercsempészetből is szerzett bevételt.