Debreceni Egyetem: ez a tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja

Demokrata
-
 21.01.13 18:10Tudomány

A Debreceni Egyetem kutatói szerint az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja.

8 kapcsolódó hír

Szupertej nyomába eredtek a Debreceni Egyetem kutatói

Napi.hu
-
 21.01.13 18:27Belföld

A Debreceni Egyetem (DE) kutatói szerint az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja, mivel sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat, mint a forgalomban lévő tejek. A DE kutatói olyan szarvasmarhafajták feltérképezésébe kezdtek, amelyek ilyen, úgynevezett szupertejet állítanak elő - közölte honlapján az inté

Az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja

A Debreceni Egyetem (DE) kutatói szerint az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja, mivel sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat, mint a forgalomban lévő tejek.

„Szupertejet” találtak a Debreceni Egyetem kutatói

Debreceni Nap
-
 21.01.13 22:13Kultúra

A Debreceni Egyetem (DE) kutatói szerint az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja, mivel sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat, mint a forgalomban lévő tejek. A DE kutatói olyan szarvasmarhafajták feltérképezésébe kezdtek, amelyek ilyen, úgynevezett szupertejet állítanak elő – közölte honlapján az…

„Szupertejet” találtak a kutatók

AgrárUnió
-
 21.01.13 11:10Mezőgazdaság

Az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja. Az úgynevezett „szupertej” titka, hogy sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat. A Debreceni Egyetem kutatói azon szarvasmarha fajták feltérképezésébe kezdtek, amelyek ilyen tejet állítanak elő.

Megvalósult Asimov jövendölése: tejet állítanak elő élesztőből izraeli kutatók

Innoportal
-
 21.01.12 12:00Külföld

Élesztőből állítanak elő mesterséges tehéntejet izraeli kutatók. Tehenek nélkül, élesztőből kísérleteztek ki tehéntej kinézetű és ízű folyadékot a tel-avivi egyetem kutatói. Az egyetem biomérnöki tanszékén dolgozó Tamir Tuller professzor és Éjal Iffergan élelmiszer-technológiai vállalkozó az új termékhez közös céget alapított, az Imagindairy nevű v

Debreceni Egyetem: az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja

Trademagazin
-
 21.01.13 10:22Gazdaság

A Debreceni Egyetem (DE) kutatói szerint az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja, mivel sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat, mint a forgalomban lévő tejek. A DE

Debreceni Egyetem: az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja

Ripost
-
 21.01.13 19:22Életmód

A Debreceni Egyetem (DE) kutatói szerint az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja, mivel sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat, mint a forgalomban lévő tejek. A DE kutatói olyan szarvasmarhafajták feltérképezésébe kezdtek, amelyek ilyen, úgynevezett szupertejet állítanak elő – közölte honlapján az…

Tejipari forradalom: a „szupertej” nem okoz emésztési zavarokat

Startlap
-
 21.01.13 12:34Gazdaság

Az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja. Az úgynevezett „szupertej” titka, hogy sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat. A Debreceni Egyetem kutatói azon szarvasmarha fajták feltérképezésébe kezdtek, amelyek ilyen tejet állítanak elő.