Parragh László saját cégének is kilobbizta az iparűzési adó kormányzati megfelezését

Privátbankár
-
 21.01.14 06:07Gazdaság

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) ötlete alapján döntött az Orbán-kormány az iparűzési adó megfelezéséről a 4 milliárd forint árbevétel alatti cégek esetében. Ebbe a kategóriába az MKIK saját cége, valamint Parragh László MKIK-elnök cége is beleeshet.

5 kapcsolódó hír

Parragh László cége is jól járt az iparűzési adó csökkentésével

Népszava
-
 21.01.14 07:46Gazdaság

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének csak sikerült kilobbiznia a közteher megfelezését, amivel ő maga is jól járt.

"A kormány nem politikai alapon támogatja az önkormányzatokat"

KaposPont
-
 21.01.14 09:36Belföld

A városok a kormánnyal együtt, közös áldozatvállalással tudnak úrrá lenni a járvány okozta nehézségeken – erről is beszélt Kaposvár polgármestere a Mandinernek adott interjújában.

Szita Károly: A kormány nem politikai alapon támogatja az önkormányzatokat

Mandiner
-
 21.01.14 06:53Belföld

Késhegyig menő vita alakult ki az iparűzési adó csökkentése miatt a kormány és több önkormányzat között. A Megyei Jogú Városok Szövetsége (Mjvsz) is megosztott, ám Szita Károly elnök, Kaposvár polgármestere arról beszél, nincs mese, a kormány mellett az önkormányzatoknak is áldozatot kell hozniuk. Úgy véli, a fejlesztések elhalaszthatók, de…

Önkormányzati szövetség: A kormányzati megszorítások hétszeresen sújtják az ellenzéki vezetésű településeket

Mérce
-
 21.01.13 15:00Vélemény

Az önkormányzatok szerint a koronavírus és az iparűzési adó megfelezése miatti kiesések pótlása csak politikai szempontoktól mentesen történhet.

Köcskön úgy terveznek, mint a falusi ember: tartalékolnak

Vaol
-
 21.01.13 14:00Megyei

A kemenesaljai faluban úgy számolnak, 600 ezer forint adóbevétel-kiesést jelent az önkormányzatnak az iparűzési adó „megfelezése”. Magyar Tibor polgármester (független) azonban úgy látja, a nehéz helyzetben mindenkinek, így a településeknek is áldozatot kell hozniuk.