A Fidesz-kormány darabolós gyilkos módjára akarja tönkretenni az SZFE-t

Ez a lényeg
-
 21.01.13 13:00Vélemény

Úgy látszik megfeküdte Orbánék gyomrát, hogy az ősszel ellenálltak a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és tanárai. És a Fidesznél a bosszú legfeljebb késik, de sosem marad el.

5 kapcsolódó hír

„Barbárság” – Karsai György az SZFE tervezett feldarabolásáról

Hírklikk
-
 21.01.13 07:54Belföld

Karsai György, a Színház és Filmművészeti Egyetem tanára, a doktori iskola vezetője még mindig bízik abban, hogy a vasárnap felröppent sajtóhírekből annyi igaz, hogy felújítások kezdődnek az egyetem épületeiben, ellenkező esetben „barbárság” a tervezett felszámolás, amit egyelőre nem akarnak elhinni.

Újabb neves tanár hagyja ott a Színművészetit

Eduline
-
 21.01.14 07:21Karrier

Fullajtár Andrea is felmondott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Fullajtár Andrea is felmondott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen

HVG
-
 21.01.13 23:27Színpad

A színésznő szerint a jelenlegi vezetés már csak zárt ajtók mögött kommunikál, és abból is világosan látszik, mire készülnek.

Karsai György az SZFE szétszórásáról: Csak az a kérdés, hol folytatódik az oktatás

Klubrádió
-
 21.01.12 11:43Vélemény

Az SZFE képzései új helyszíneken folytatódnak az egyetemre kényszerített kuratóriumi vezetőség döntése szerint. Karsai György tanár szerint eddig szinte csak szóbeli tájékoztatást kaptak arról, hol folytathatják az oktatást, de elképzelhetetlennek tartja, hogy az iskola olyan emblematikus tere, mint az Ódry Színpad megszűnjön.

Karsai György: “Aki 150 év színháztörténetét el akarja tüntetni, az egyszerűen barbár”

Színház.online
-
 21.01.13 09:17Színpad

Karsai György, a Színház és Filmművészeti Egyetem tanára, a doktori iskola vezetője még mindig bízik abban, hogy a vasárnap felröppent sajtóhírekből annyi igaz, hogy felújítások kezdődnek az egyetem épületeiben. A HírKlikknek nyilatkozott.