A legnagyobb bajban a katázók lesznek a nyugdíjak megállapításánál

Növekedés
-
 21.01.13 08:03Gazdaság

Évről-évre nagyobbra nyílik az olló a nyugdíjasok és az aktív keresők jövedelme között, egyebek között azért, mert az állami nyugdíjat alig, vagy egyáltalán nem egészíti ki a nyugdíjcélú megtakarításból származó plusz járadék. Idős korukra még mindig keveset tesznek félre az emberek, de legnagyobb bajban a katázók lesznek, mert nemcsak…

4 kapcsolódó hír

A nyugdíjak megállapításánál kiderült, kik lesznek a legnagyobb bajban

Napi.hu
-
 21.01.14 12:10Belföld

Évről-évre nagyobbra nyílik az olló a nyugdíjasok és az aktív keresők jövedelme között, mivel az állami nyugdíjat alig vagy egyáltalán nem egészíti ki a nyugdíjcélú megtakarításból származó pluszjáradék. Idős korukra még mindig keveset tesznek félre az emberek, de legnagyobb bajban a katázók lesznek, mert nemcsak nyugdíjuk lehet…

A katások jelenleg a nyugdíjrendszer vesztesei

Portfolio
-
 21.01.13 19:21Gazdaság

Idős korukra még mindig keveset tesznek félre az emberek, de legnagyobb bajban a katázók lesznek, mert nemcsak nyugdíjuk lehet kevesebb, mint a minimálbéreseknek, de minden év katázást csak 0,6 évnek ismer el az állam szolgálati időként - mondta a növekedés.hu-nak adott interjúban Farkas András nyugdíjszakértő.

A nyugdíjrendszer vesztesei a katások

10perc.hu
-
 21.01.14 15:18Gazdaság

Idős korukra a kisadózóknak nemcsak nyugdíjuk lehet kevesebb, mint a minimálbéreseknek, de minden év katázást csak 0,6 évnek ismer el az állam szolgálati időként.

Nyugdíjszakértő: nagy bajban lesznek a katások

HR Portál
-
 21.01.14 09:14Karrier

Egyre nagyobbra nyílik az olló a nyugdíjasok és az aktív keresők jövedelme között. A legnagyobb bajban a katázók lesznek, mert minden év katázás csak 0,6 év szolgálati időnek számít.