Tanúk meghallgatásával folytatódik a nyíregyházi késelő ügye

A Nyíregyházi Törvényszék tárgyalást tartott a nyereségvágyból, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete, kifosztás és lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűntette miatt K.A. vádlottal szemben folyamatban lévő büntető ügyben 2020. január 12-én.

5 kapcsolódó hír

Csak részben ismerte be a bűnösségét a prostituált meggyilkolásával vádolt férfi

RTL Klub
-
 21.01.12 16:18Baleset-bűnügy

Bocsánatot kért, de csak részben ismerte be a bűnösségét az a mátészalkai férfi, akit egy prostituált meggyilkolásával vádolnak, valamit azzal, hogy megkéselt egy nyíregyházi bolti eladót. A két támadás között 6 nap telt el. A vád szerint 2018 novemberén késelte halálra a 21 éves örömlányt, mert valamin összevesztek. A butikost pedig azért támadta

Börtönöt kapott a férfi, aki volt dorogi párját és családját megöléssel fenyegette meg

Kemma
-
 21.01.12 14:47Baleset-bűnügy

A bíróság a férfit 8 hónap börtönbüntetésre, 2 év közügyektől eltiltásra ítélte. Gyerektartás meg nem fizetése miatt pedig közmunkára ítélhetik.

Halott prostituált a csomagtartóban – Csak részben ismerte el a bűnösségét a vádlott

Szon
-
 21.01.12 11:17Baleset-bűnügy

Megkezdődött a tárgyalása kedden a Nyíregyházi Törvényszéken annak a férfinek, akit nyereségvágyból több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletével, kifosztással, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaéléssel vádolnak.

Rágyújtotta a házat volt szeretőjére és családjára, 16 évet kaphat

A Miskolci Törvényszék a 68 éves vádlottat aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy, részben védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt 18 évi fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az…

Videó: Szex közben megharapta, azért ölte meg

Szon
-
 21.01.13 11:30Baleset-bűnügy

Ami történt, megtörtént – így kért bocsánatot a bíróságon az a férfi, aki Kisvárdán megölt egy prostituáltat, majd Nyíregyházán majdnem halálra késelt egy eladót.