Kigyulladt és lakhatatlanná vált egy családi ház Hernádon

Index
-
 21.01.13 15:51Baleset-bűnügy

Öten voltak bent, időben ki tudtak menekülni.

4 kapcsolódó hír

Családi ház egyik helyisége gyulladt ki a Pipa utcában

Lángra kapott egy lakóház egyik helyisége Kiskunhalason, a Pipa utcában. Információink szerint a kéményből terjedhetett át a helyiség berendezési tárgyaira a tűz a házban. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók perceken belül a helyszínre érkeztek és eloltották a lángokat. Elsődleges információink szerint az eset során személyi sérülés nem történt,…

Kigyulladt egy családi ház Hernádon

Tűz ütött ki egy családi házban, Hernád külterületén, a Bodza dűlőn. Teljes terjedelmében ég a könnyűszerkezetes épület tetőszerkezete. A dabasi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat.

Ég egy ház Rakamazon

Hírpress
-
 21.01.12 16:36Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy lakóház tetőszerkezete Rakamazon, a Petőfi úton. A helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral megkezdték a lángok oltását. A helyszínre tartanak a nyíregyházi és a szerencsi hivatásos tűzoltók is.

Szemét égett egy sárkeresztúri présházban

Összehordott szemét és gumiabroncsok égtek egy körülbelül harmincöt négyzetméter alapterületű présház falai között Sárkeresztúron, a Betekints dűlőben. Az esethez a sárbogárdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.