Szijjártó Péter a Joe Biden-afférról: én ezt nem értékelném túl, választási kampány volt

MFor
-
 21.01.11 05:13Választás

Nagyinterjú a külgazdasági és külügyminiszterrel a Biden-ügyről, a Putyin-találkozóról, a V4-ek miatti tüskéről és az oroszok csodaszeréről.

6 kapcsolódó hír

Szijjártó Péter: az év második felében találkozhat Orbán és Putyin

Privátbankár
-
 21.01.11 11:24Gazdaság

Nagyinterjú a külgazdasági és külügyminiszterrel a Biden-ügyről, a Putyin-találkozóról, a V4-ek miatti tüskéről és az oroszok csodaszeréről. 

Szijjártó szerint rövidesen nagyobb mennyiségű vakcina érkezhet hazánkba

Liner
-
 21.01.12 02:50Életmód

Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere nemrég fontos információkat osztott meg a koronavírus elleni vakcinák szállításával kapcsolatban.

Szijjártó Péter: még a télen nagy mennyiségű kínai vakcina érkezhet

Infostart
-
 21.01.11 14:22Belföld

Terjedelmes interjút adott az Mfornak a külgazdasági és külügyminiszter; szóba kerültek az európai viták, a járványkezelés, Joe Biden és a V4-es kapcsolatok is.

Szijjártó a Joe Biden-afférról – Zaklatási ügy a Debreceni Egyetemen

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Szijjártó szerint nem gond, hogy novemberben nekiment Joe Bidennek

Hírklikk
-
 21.01.11 20:40Külföld

„Mi simítódjon el?” – kérdezett vissza Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, amikor az Mfor.hu újságírója az interjúban arról faggatta, szükség lesz-e valamilyen gesztusra, hogy a konfliktus a hamarosan felálló Biden-kormányzattal elsimítódjon. Szijjártó szerint a magyar kormány az aktuális adminisztrációtól függetlenül mindig a…

Szijjártó szerint nem kell túlértékelni, amiket Bidenről mondott

Klubrádió
-
 21.01.11 11:33Vélemény

Nincs mit elsimítani a magyar-amerikai kapcsolatokban – erről beszélt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, amikor az mfor.hu arról kérdezte, szükség lesz-e valamilyen protokolláris gesztusra azután, hogy ősszel nekiment az amerikai elnökválasztás demokrata jelöltjének, a végül győztes Joe Bidennek.