Trump miatt mondott le az amerikai belbiztonsági miniszter

168.hu
-
 21.01.12 06:45Külföld

Wolf korábban még azt hangoztatta, hogy hivatalban akar maradni.

7 kapcsolódó hír

Szükségállapot Amerikában, felkészülnek a potenciális támadásokra

Liner
-
 21.01.12 06:47Külföld

Donald Trump leköszönő amerikai elnök jóváhagyta szükségállapotot Amerikában, és tette ezt annak érdekében, hogy Washington biztonságosabb legyen, mivel lehetséges, hogy támadások vannak készülőben.

Mártír lesz Trumpból? Bekeményít az utolsó hétre?

Napi.hu
-
 21.01.11 19:06Külföld

Donald Trump, az USA elnöke nem szándékozik csomagolással tölteni a Fehér Házban elnökségének utolsó hetét, egy csokor intézkedést tervez és még egy elnöki látogatás is belefér a programjába. Nem tart attól, hogy távozása előtt néhány nappal lemondatják.

Benyújtotta lemondását az ügyvivő amerikai belbiztonsági miniszter

Infostart
-
 21.01.12 08:18Külföld

Összetartást mutatott Donald Trump amerikai elnök és Mike Pence alelnök. Időközben benyújtotta lemondását az ügyvivő amerikai belbiztonsági miniszter.

Mary Trump: A nagybátyám labilis, azonnal el kell távolítani

HVG
-
 21.01.11 11:30Külföld

Donald Trump unokahúga attól tart, hogy az elnök a hátralévő másfél hétben még több kárt fog okozni az amerikai demokráciának.

Búcsú és bojkott

Magyar Szó
-
 21.01.11 07:09Külföld

Donald Trump másfél évszázados hagyománnyal szakít (Forrás:AP Photo)Az amerikaiak 57 százaléka azonnal el akarja mozdíttatni Donald Trump elnököt a tisztségéről, mert úgy véli, hogy beszédével a Capitolium ostromára bátorította híveit, áll abban a közvélemény-kutatásban, amelyet a Reuters hírügynökség az Ipsos céggel közösen végzett. A…

Lemondott az amerikai belbiztonsági miniszter

Klubrádió
-
 21.01.12 10:15Vélemény

A Capitoliumot ért támadást követően egyre több tisztviselő adta be felmondását. Legutóbb Chad Wolf, ügyvivő belbiztonsági miniszter távozott pozíciójáról. Így még nehezebbé vált összegyűjteni a Trump leváltásához szükséges nyolc kormánytagot akkor is, ha Mike Pence belemenne a 25. alkotmánykiegészítés élesítésébe.

Lemondott az amerikai belbiztonsági miniszter a Capitolium ostroma miatt

Pesti Hírlap
-
 21.01.12 05:56Külföld

Wolf korábban még azt hangoztatta, hogy hivatalban akar maradni. Chad Wolf ügyvivő amerikai belbiztonsági miniszter azután nyújtotta be lemondását, miután bírálta Donald Trump elnököt, amiért annak hívei megostromolták a washingtoni Capitolium épületét. Helyét Peter Gaynor, a szövetségi katasztrófa-elhárítási ügynökség (Fema) vezetője…