Pécsett is lekapcsolta a karácsonyi fényeket a balliberális önkormányzat

HírTV
-
 20.12.22 21:13Vélemény

Kilenc balliberális vezetésű város önkormányzata úgy döntött, hogy december 23-án este 19 és 20 óra között lekapcsolják a karácsonyi díszkivilágítást tiltakozva az iparűzési adó felének az elvétele miatt.

7 kapcsolódó hír

Ungár Péter: ne higgyük el, hogy az iparűzési adó felének elengedése segít a vállalkozásoknak

ATV
-
 20.12.22 17:28Belföld

Az LMP-s politikus online sajtótájékoztatóján arról beszélt: a kormányzat a járványhelyzet alatt ahelyett, hogy segített volna, támadta az önkormányzatokat.

A kormány lecsap az önkormányzatokra - itt a rendelet

Napi.hu
-
 20.12.23 09:36Belföld

A helyi iparűzési adó csak 1 százalék lehet, a mikro-, kis- és középvállalkozások pedig ennek is csak a felét fizetik - így rendelkezett a kormány.

Iparűzési adó: kijöttek a részletes szabályok

Infostart
-
 20.12.23 12:32Gazdaság

A helyi iparűzési adó csak 1 százalék lehet – így rendelkezett a kormány.

Demszky az iparűzési adó felezéséről: Orbán bosszúja, ez nyilvánvaló

Hírklikk
-
 20.12.23 10:30Belföld

Demszky Gábort, Budapest volt főpolgármesterét Dési János arról kérdezte a Klubrádió Esti gyors című műsorában, hogy mi történik, ha a kormány – a tervek szerint – megfelezi a kis- és középvállalkozások iparűzési adóját, amely az önkormányzatok legfőbb bevétele.

Jól járnak jövőre a Békés megyei vállalkozók is az iparűzési adó csökkentésével

Behír
-
 20.12.22 09:58Gazdaság

Felére csökken januártól a kis- és középvállalkozások, valamint az egyéni vállalkozók iparűzési adója. A kormány legújabb gazdaságvédelmi intézkedéseinek részeként hozott döntést azzal indokolta a kormányfő, hogy ezek a vállalkozások adják a legtöbb munkahelyet az országban és ők a legsérülékenyebbek is.

Nagykanizsa – Az iparűzési adó felére csökkentésével megcsappan a költségvetés

Kanizsa Újság
-
 20.12.22 15:00Megyei

A kormány újabb intézkedések bevezetéséről döntött a családok és a vállalkozások érdekében, jelentették be szombaton. Négy pontba szedve hirdették ki a döntéseket, melyek közül egy azóta is heves viták tárgya, több politikus az önkormányzatok kivéreztetéséről beszél. „A kis- és középvállalkozók, valamint az egyéni vállalkozók iparűzési adóját…

Nem jelent segítséget az adócsökkentés?

Vaol
-
 20.12.23 07:00Megyei

Ungár Péter szerint nem segíti a nehéz helyzetben lévő kis- és középvállalkozásokat az, hogy a kormány elengedi az iparűzési adó felét.