Luxustermék lett a vágnivaló sertés: mi lesz így az ünnepi disznótorossal?

A legtöbbünk asztalára karácsonykor szinte egészen biztosan kerül egy vagy többféle omlós, puhára főtt vagy sült sertéshús. Egyre többen választanak ehhez szívesebben minőségi alapanyagot, amire az idei ünnepi időszak is bizonyítékot szolgáltat. Ráadásul reneszánszukat élik a hagyományos disznóvágások is, amik a járványügyi- és…

1 kapcsolódó hír

Veszélyben az ünnepi disznótoros? Luxustermék lett a vágnivaló sertés

HelloVidék
-
 20.12.22 06:28Recept

A legtöbbünk asztalára karácsonykor szinte egészen biztosan kerül egy vagy többféle omlós, puhára főtt vagy sült sertéshús. Egyre többen választanak ehhez szívesebben minőségi alapanyagot, amire az idei ünnepi időszak is bizonyítékot szolgáltat. Ráadásul reneszánszukat élik a hagyományos disznóvágások is, amik a járványügyi- és…