Kigyulladt egy szauna Verőce külterületén

Propeller
-
 20.12.20 13:12Baleset-bűnügy

A tűzoltók eloltották a lángokat. Tűz keletkezett egy szaunában, Verőce külterületén, a Wass Albert utca közelében. Teljes terjedelmében égett a mintegy hat négyzetméteres épület. A váci hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, amelyek mást nem veszélyeztettek. Az egységek utómunkálatokat végeznek. (OKF)

4 kapcsolódó hír

Tűz volt egy tízemeletes panelházban Kaszásdűlőn

HVG
-
 20.12.20 21:10Baleset-bűnügy

A tűzoltóságra vasárnap 20 óra előtt érkezett a bejelentés.

Lakástűz Budapest III. kerületében

Tűz keletkezett egy tízemeletes társasház egyik kilencedik emeleti lakásában, Budapest III. kerületében, a Huszti úton. Egy helyiség ég mintegy két-három négyzetméteren. A fővárosi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat.

Kigyulladt egy traktor Gencsapátinál

Teljes terjedelmében égett egy traktor Gencsapáti közelében, a 87-es főút mellett. A tűzhöz a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

Gázpalackok robbantak fel egy lángoló garázsban Nyíradonyban

Kigyulladt, és teljes terjedelmében égett egy családi házhoz épített, mintegy harminc négyzetméter alapterületű melléképület Nyíradonyban, a Dózsa György utcában. Az ingatlanban lángolt egy személyautó motortere, és felrobbant két gázpalack is. A lakóépület tetőszerkezetére is átterjedt a tűz, amelyet a nyíradonyi és a nyírbátori hivatásos,…