Az ellenzéki polgármesterek az adócsökkentés visszavonását követelik

Demokrata
-
 20.12.21 08:00Belföld

Karácsony Gergely és harminchét kerületi, illetve vidéki településvezető követeli, hogy a kormány vonja vissza a kisvállalkozókat segítő döntését.

6 kapcsolódó hír

Összeállt a baloldali program és lista

hirado.hu
-
 20.12.20 19:41Belföld

Az iparűzési adó csökkentése azonnal politikai vitát is kiváltott.

Szél: Orbán inkább Mészáros Lőrincet adóztassa meg

HVG
-
 20.12.20 08:52Gazdaság

Szél Bernadett, Szabó Szabolcs és Hadházy Ákos szerint az Orbán Viktor által bejelentett intézkedésnek semmi köze a válságkezeléshez.

Az ellenzéki polgármesterek az adócsökkentés visszavonását követelik

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Szabad Városok Szövetsége: a kormány vonja vissza "az önkormányzatok kivégzését" jelentő döntését

Magyar Narancs
-
 20.12.20 20:30Belföld

Karácsony Gergely főpolgármester és 37 kerületi, illetve vidéki településvezető követeli: ne felezze meg a kormány az iparűzési adót.

Újpest is csatlakozott a "az önkormányzatok kivégzését jelentő" döntés elleni tiltakozáshoz

Ittlakunk
-
 20.12.21 09:15Budapest 04. ker

Karácsony Gergely főpolgármester és 37 kerületi, illetve vidéki településvezető közös közleményben követeli, hogy a kormány vonja vissza az iparűzési adó megfelezéséről szóló, szerintük "az önkormányzatok kivégzését jelentő" döntését.A Szabad Városok Szövetsége nevű szervezet vasárnap közzétett közleményében úgy fogalmaztak: az…

Az önkormányzatok helyett az oligarchákat kellene megadóztatni

Hírklikk
-
 20.12.20 12:33Belföld

Szél Bernadett a Facebookon közzétett posztjában követeli, hogy azonnal vonja vissza a kormány az iparűzési adó csökkentését. Mellette még két másik független országgyűlési képviselő, Szabó Szabolcs és Hadházy Ákos is tiltakozik „a 30 éve fennálló önkormányzatiság felszámolása ellen”. Szerintük az Orbán-kormány intézkedéseinek semmi közük…