Üzletelés közben három dílert fogtak el a rendőrök Pest megyében

888.hu
-
 20.12.20 09:36Baleset-bűnügy

Kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást egy dunaharaszti, egy halásztelki és egy szigethalmi férfival szemben a rendőrség, további hét embert kábítószer birtoklásával gyanúsítanak – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda vasárnap a police.hu oldalon.

4 kapcsolódó hír

Lecsaptak a dílerekre a zsaruk: a szomszéd kertjében landolt több száz tabletta – Döbbenet, mi minden volt még a laká…

Blikk
-
 20.12.19 09:44Baleset-bűnügy

Nem lassítanak a Rendőrség munkatársai, a kábítószerellenes csoport újabb rajtaütés keretein belül számolt fel egy díleri tevékenységet. Egy dunaharaszti, egy halásztelki és egy szigethalmi férfivel szemben folyik nyomozás kábítószer-kereskedelem miatt a KR NNI-nél, míg további hét főt kábítószer birtoklásával gyanúsítanak.

Három dílert fogtak el a rendőrök Pest megyében

Propeller
-
 20.12.20 08:54Baleset-bűnügy

Kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást egy dunaharaszti, egy halásztelki és egy szigethalmi férfival szemben a rendőrség, további hét embert kábítószer birtoklásával gyanúsítanak – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda vasárnap a police.hu oldalon. A Pest megyei férfiak, akik a gyanú szerint rendszeresen árultak…

Szomszédba dobták át rajtaütéskor a zacskó ekit, nem jött be a trükk

Noizz
-
 20.12.20 09:30Baleset-bűnügy

A Pest megyei férfiak, akik a gyanú szerint rendszeresen árultak kábítószert, pár hónapja kerültek a rendőrség látókörébe.

Szomszédba dobták át a drogot rajtaütéskor

Egy dunaharaszti, egy halásztelki és egy szigethalmi férfivel szemben folyik nyomozás kábítószer-kereskedelem miatt a KR NNI-nél, míg további hét főt kábítószer birtoklásával gyanúsítanak – értesült az Objektív Hírügynökség az ORFK közleményéből.