Kapcsolódó megyék

Megjelent a Road Movie album

Igényes férfi
-
 20.12.12 04:04Életmód

„Tíz csodás magyar táj, tíz magyar zenész és zenekar, akiket érdemes követni. Bárhová...”

4 kapcsolódó hír

A Wellhello és a Margaret Island is a Balatonnál forgatott látványos klipet

LikeBalaton
-
 20.12.11 12:00Bulvár

A Road Movie album virtuális ország- és világjárás hazai zenekarok szemszögéből és természetesen a Balaton is szerepel benne a Margaret Island és a Wellhello klipjében.

Tíz csodás magyar táj, tíz magyar zenész és zenekar, akiket érdemes követni

Starity
-
 20.12.11 15:12Bulvár

Megjelent a Road Movie album: Az impozáns kiadvány 200 oldalon, előadókkal, zenekarokkal - többek között Rúzsa Magdival, a Tankcsapdával, a Bagossy Brothers Companyval vagy a Wellhelloval - közösen, járja be azokat a hazai és határon túli magyarok lakta tájakat, ahol az elmúlt másfél évben dalok és videoklipek születtek.

Rúzsa Magdi, Tankcsapda, Bagossy Brothers Company: megjelent a Road Movie album

Koncert.hu
-
 20.12.11 08:53Zene

A 2019 nyarától mostanáig terjedő időszakban tíz népszerű hazai zenekar és zenész mutatja be nekünk azokat a tájakat, melyekhez a legjobban kötődnek vagy valamiért fontosnak tartanak. Eddig csak klipeken keresztül meséltek, most mindez papíralapon is megvalósul.

„Tíz csodás magyar táj, tíz magyar zenész és zenekar, akiket érdemes követni. Bárhová...”  Megjelent a Road Movie al…

port.hu
-
 20.12.11 14:30Könyv

Az impozáns kiadvány 200 oldalon, előadókkal, zenekarokkal -  többek között Rúzsa Magdival, a Tankcsapdával, a Bagossy Brothers Companyval vagy a Wellhelloval - közösen, járja be azokat a hazai és határon túli magyarok lakta tájakat, ahol az elmúlt másfél évben dalok és videoklipek születtek a Road Movie produkció keretében.