Wolff: Hamilton nincs igazán jól

Formula
-
 20.12.05 07:09Forma1

Toto Wolff szerint mondhatjuk, hogy enyhe tünetei vannak a koronavírusos Lewis Hamiltonnak, de azt nem, hogy abszolút jól lenne - jó kezekben van, várják, hogy gyógyuljon, de ez az első időszak kritikus.

7 kapcsolódó hír

F1: Nem érzi jól magát a koronavírusos Hamilton

Vezess
-
 20.12.05 11:31Forma1

Toto Wolff szerint a Mercedes hétszeres világbajnoka megérzi magán a vírus tüneteit, még a tárgyalásokat is felfüggesztették jövőjével kapcsolatban.

Wolff: Hamilton nem érzi jól magát, valószínűleg nem követi az F1-es hétvégét

F1világ
-
 20.12.04 21:00Forma1

Toto Wolff, a Mercedes F1-es csapatfőnöke elárulta, Lewis Hamilton nem érzi jól magát, így valószínűleg nem fogja követni a hétvégi Szahíri Nagydíj eseményeit.

F1: Hamiltonnak semmire sem kell engedély

NSO
-
 20.12.05 07:35Forma1

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke szerint a koronavírussal fertőzött Lewis Hamilton nem érzi jól magát, ezért nem is zavarják a Szahíri Nagydíj hétvégéjén. A hétszeres világbajnok angol valószínűleg másfél hete Dubaiban kaphatta el a koronavírust.

Lewis Hamilton nem érzi jól magát a karanténban

Index
-
 20.12.05 12:04Sport

A Mercedes-istálló csapatfőnöke beszélt a hétszeres világbajnok állapotáról.

Wolff elmondta, a koronavírusos Hamilton "nem érzi valami jól magát"

Motorsport
-
 20.12.04 18:02Forma1

A Mercedes pilótája, Lewis Hamilton hétfőn tapasztalt enyhe tüneteket, ezután végzett két pozitív koronavírus-tesztet, ami miatt ki kell hagynia a hétvégi Szahír Nagydíjat. A csapatfőnök, Toto Wolff nem gondolja, hogy a versenyző nagyon követni fogja a versenyt, inkább a felépülésre koncentrál:„Elsősorban fel akar épülni. Nem vagyok benne…

Wolff: Ágyban fekszik, nincs túl jól Hamilton

M4 Sport
-
 20.12.04 17:58Forma1

Nem érzi túl jól magát a koronavírust elkapó Lewis Hamilton. Főnöke, Toto Wolff helyzetjelentést adott az állapotáról, a visszatérési esélyeiről, és elárulta, a szerződéskötésük is tovább fog csúszni.

Nagy a baj, Hamilton állapota nem javul, nem lehet ott a szezonzáró futamon sem

Indirekt
-
 20.12.05 13:30Színes

Úgy tűnik, a Forma-1 hétszeres, koronavírusos világbajnoka nem lesz ott a jövő hétvégi szezonzáró futamon sem. „Nincs túl jól – nyilatkozta Toto Wolf a koronavírusos Lewis Hamiltonról. – A koronavírus olyan dolog, amit nem szabad félvállról venni. Szerencsére jó kezekben van, ez a legfontosabb. De ezek még az első napok, és nem túl…