Soha nem lesz vége: Lengyelországban körözött csaló szervezhette a brüsszeli szexpartit

444.hu
-
 20.12.03 19:36Baleset-bűnügy

A lengyel lapoknak több forrás is megerősítette, hogy a csalásért elítélt, évek óta bujkáló férfi tűnt fel a brüsszeli interjúkban. David Manzheley délután még nekünk is tagadta az egyezést.

4 kapcsolódó hír

Az bujkáló politikusok halálos fenyegetései miatt hallgat el Szájer orgiájának szervezője

Ez a lényeg
-
 20.12.04 17:51Belföld

Nem mer többet nyilatkozni a sajtónak David Manzheley, az a 29 éves férfi, aki azokat a meleg orgiákat szervezte, amin Szájer József mellett még nyolc eddig meg nem nevezett fideszes is részt vett.

Tarjányi: január végéig kiderül, hogy a titkosszolgálatok álltak-e a Szájer-ügy hátterében

ATV
-
 20.12.04 19:02Belföld

Schmidt Mária közalapítványának kuratóriumából is távozik Szájer József. Közben lengyel lapok több forrásra hivatkozva azt írják: a partit szervező férfit a varsói hatóságok egy éve csalás miatt körözik. Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő szerint január végéig kiderül, hogy a titkosszolgálatok álltak-e a Szájer-ügy hátterében.

Körözött csaló szervezhette az orgiát, amelyen Szájer József részt vett

Blikk
-
 20.12.04 08:30Belföld

Az orgiát, amelyen Szájer József is részt vett, egy körözött bűnöző szervezhette. A rendőrség megerősítette, hogy a hatóságok által körözött Dawid Manzheley pár nappal ezelőtt még Belgiumban volt. A férfi több rokona azonosítani is tudta őt.

Óvszert nem használhatott a fideszes politikus, szigorúak voltak a meleg orgia szabályai

Parameter
-
 20.12.03 11:41Határtalan

Pár napja írtunk arról, hogy a belga rendőrség múlt pénteken lecsapott egy a járványügyi óvintézkedéseket megsértő szexpartira, amelyen részt vett Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője is. Ami a tivornya helyszínét illeti, az első beszámolók egy melegbárról szóltak, aztán később kiderült, hogy egy lokál felett található…