Furgon és kamion ütközött össze az 51-es főúton

Propeller
-
 20.12.04 07:14Baleset-bűnügy

Ráckeve térségében kell forgalomkorlátozásra számítani. Egymásba futott egy furgon és egy kamion az 51-es főúton, Ráckeve térségében. A balesethez a ráckevei önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. (Katasztrófavédelem)

3 kapcsolódó hír

Karambol az M2-esen

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M2-es autóút 29-es kilométere közelében, Göd térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Égett egy autó a 44-es főúton

Kigyulladt egy személyautó a 44-es főút Szarvas és Csabacsűd közötti szakaszán. A motortér égett. Egy ember utazott a járműben, ő ki tudott szállni. A szarvasi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M2-esen Sződligetnél

Szalagkorlátnak ütközött egy terepjáró az M2-es autóút Vác felé vezető oldalán, a 35-ös kilométernél, Sződliget térségében. A járművet a váci hivatásos egység kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó áramtalanította. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.