Gőzerővel készül Magyarország Digitális Élelmiszeripari Stratégiája

Agroinform
-
 20.12.04 13:07Gazdaság

A Digitális Jólét Program (DJP) keretében az Agrárminisztérium (AM), az Innovációs és Technológia Minisztérium (ITM), valamint az érintett élelmiszeripari szakszervezetek és a Szent István Egyetem közreműködésével jövő februárra készülhet el Magyarország Digitális Élelmiszeripari Stratégiája (DÉS).

5 kapcsolódó hír

Hamarosan elkészülhet Magyarország digitális élelmiszeripari stratégiája

Agrofórum
-
 20.12.05 08:37Mezőgazdaság

A Digitális jólét program (Djp) keretében az Agrárminisztérium (Am), az Innovációs és Technológia Minisztérium (Itm), valamint az érintett élelmiszeripari szakszervezetek és a Szent István Egyetem közreműködésével jövő februárra készülhet el Magyarország Digitális élelmiszeripari stratégiája (Dés) - közölte az agrártárca pénteken az Mti-vel.

AM: készül Magyarország digitális élelmiszeripari stratégiája

Növekedés
-
 20.12.04 13:15Gazdaság

A Digitális jólét program (Djp) keretében az Agrárminisztérium (AM), az Innovációs és Technológia Minisztérium (ITM), valamint az érintett élelmiszeripari szakszervezetek és a Szent István Egyetem közreműködésével jövő februárra készülhet el Magyarország Digitális élelmiszeripari stratégiája (Dés) - közölte az agrártárca pénteken az MTI-vel.

2021 elejére elkészülhet a Magyarország Digitális Élelmiszeripari Stratégiája

Agrotrend
-
 20.12.04 15:00Gazdaság

A Digitális Jólét Program (DJP) keretében az Agrárminisztérium (AM), az Innovációs és Technológia Minisztérium (ITM), valamint az érintett élelmiszeripari szervezetek és a Szent István Egyetem közreműködésével jövő februárra készülhet el Magyarország Digitális Élelmiszeripari Stratégiája (DÉS).

Fókuszban az élelmiszeripar – digitális stratégia készül

Az Üzlet
-
 20.12.04 13:22Gazdaság

Jövő februárra készülhet el Magyarország digitális élelmiszeripari stratégiája, amelyet a Digitális jólét program keretében az Agrárminisztérium, az Innovációs és Technológia Minisztérium, valamint az érintett élelmiszeripari szakszervezetek és a Szent István Egyetem közösen dolgoz ki.

AM: készül Magyarország digitális élelmiszeripari stratégiája

A Digitális jólét program (Djp) keretében az Agrárminisztérium (AM), az Innovációs és Technológia Minisztérium (ITM), valamint az érintett élelmiszeripari szakszervezetek és a Szent István Egyetem közreműködésével jövő februárra készülhet el